Аукціони нежитлових приміщень в Прозорро.Sale

Серед способів продажу заставного та банківського майна аукціон нежитлових приміщень - найоптимальніший. Оскільки відкриті торги створюють конкуренцію серед покупців, це дає можливість збільшити суму, одержувану при реалізації нерухомості. Дане правило застосовується також і до інших матеріальних цінностей, що знаходяться на балансі банку-банкрута: автомобілів, товарних партій та цінних паперів.

Аукціон нежитлових приміщень через ProZorro.Sale

Продажі мають найбільше число зацікавлених учасників. Це пояснюється підвищеною ліквідністю офісів, складів, магазинів та решти нерухомості. Участь в торгах вигідна не тільки для продавця, але і для покупців, оскільки дозволяє придбати приміщення дешевше його ринкової вартості.
Процедура продажу здійснюється через ProZorro.Sale. Цей принцип передбачає підвищення ставок на торгах до моменту відмови передостаннього з учасників. Це справедлива і відкрита система продажу заставного майна, в тому числі власності банків-банкрутів.
Крім нерухомості, що знаходиться на балансі неплатоспроможних власників, на аукціоні ProZorro.Sale виставляються нежитлові приміщення комунальної власності. Їх продавцями виступають органи місцевої влади.
Переможцем аукціону оголошується той учасник, який запропонував найвищу ціну. Договір по угоді публікується на сайті Прозоро в позначені Регламентом терміни.
Заходьте на майданчик, обирайте лоти та перемагайте в торгах. Підписуйтеся на електронну розсилку і Telegram-бот УУБ та вчасно дізнавайтеся про нові аукціони!