ФДМУ змінив принципи продажі

Вже понад 2 роки ФДМУ проводить реалізацію об’єктів малої приватизації на електронних майданчиках. Перші електронні аукціони почали проводитись ще на весні 2016 року, одразу після проведення акредитації відокремлених електронних організаторів торгів.
Фонд державного майна України, з метою покращення ефективності реалізації активів та популяризації електронних торгів в червні 2018 переходить на мультиплатформову систему Прозорро.Продажі, яка зарекомендувала себе під час співпраці з Фондом гарантування вкладів фізичних осіб.
Потрібно зазначити, що в травні 2018 року Фонд державного майна затвердив перелік об’єктів малої приватизації, які будуть виставлені на торги в поточному році. До переліку увійшли понад 600 активів, в т.ч. цілісних майнових комплексів та об’єктів нерухомості. З самими об’єктами є можливість ознайомитись на сайті електронного майданчика Української універсальної біржі – sale.uub.com.ua, після того як їх заведення в систему погодить Фонд державного майна. Київ та область будуть представлені великою кількістю адміністративної та комерційної нерухомості, яку тепер всі бажаючи зможуть придбати на чесних, відкритих торгах та за привабливою ціно.
Підписуйтеся на електронну розсилку та Telegram-бот УУБ - вчасно дізнавайтеся про нові аукціони!