ФДМУ не буде проводити відбір електронних майданчиків

ФДМУ більше не буде проводити відбір електронних майданчиків для реалізації об'єктів малої приватизації. Про це говорять норми відповідної Постанови Кабінету Міністрів України. Акредитацією Організаторів торгів з червня 2018 року буде займатися створене в квітні ДП «Прозорро.Продажі».
Також сайт ФДМУ інформує, що основними обов'язками відомства в процесі малої приватизації тепер будуть підготовка та виставлення лотів на торги через електронні майданчики, зокрема через Українську універсальну біржу - sale.uub.com.ua, який працює з фондом понад 10 років.
Нагадаємо, що вже зараз сайт Фонду держмайна України наповнений інформацією про активи, які вже в найближчому майбутньому будуть виставлені на торги, а також про активи за якими тільки планується передпродажна підготовка, яка вже буде відбуватися через систему Prozorro.
Якщо Ви не можете знайти інформацію про нерухомість, яка Вас цікавить, то радимо безпосередньо звернутися до фонду держмайна: Київ, вул. Генерала Алмазова, 18/9 (станція метро «Печерська»), або ж проконсультуватися у фахівців електронного майданчика за номером 044 221 32 33, що буде більш оперативно, а також написати свій запит на електронну пошту [email protected]
В цілому, завдяки активним діям і прозорим реформам, які проводить фонд держмайна, Україна стає більш привабливою для іноземних інвесторів, які готові вкладати гроші в розвиток інфраструктури нашої країни.
Заходьте на майданчик, обирайте лоти та перемагайте в торгах. Підписуйтеся на електронну розсилку і Telegram-бот УУБ та вчасно дізнавайтеся про нові аукціони!