Фонд держмайна України: де публікує свої активи?

Учасники ринку прекрасно розуміють, що фонд держмайна розпоряджається надзвичайно великою кількістю нерухомості, яка розміщена по всій території України, але далеко не всі знають як ознайомитися з цим переліком, як переглянути об’єкти, що пропонуються до продажу та оренди.
Протягом 2016 – 2017 років лише сайт фонду держмайна містив значену інформацію. На сайті можна не лише переглянути інформацію про стан та підготовку лоту до продажу, а й можливо оформити заявку на його викуп чи оренду. З червня 2018 року всі об’єкти, що плануються до приватизації (малої) можна буде переглянути й на електронному майданчику Української універсальної біржі – sale.uub.com.ua. Також користувачі цього порталу зможуть проконсультуватися у досвідчених фахівців щодо умов продажу.
Справа в тому, що фонд держмайна України за допомогою системи Прозорро.Продажі автоматично буде розповсюджувати інформацію на всі електронні майданчики системи, що пройдуть відповідну акредитацію новоствореним державним підприємством та Міністерством економічного розвитку і торгівлі у відповідності до Постанови Кабінету міністрів України.
Незважаючи на впровадження системи, сайт фдму продовжить своє функціонування та міститиме велику кількість корисної інформації від оціночної діяльності до великої приватизації.
Заходьте на майданчик, обирайте лоти та перемагайте в торгах. Підписуйтеся на електронну розсилку і Telegram-бот УУБ та вчасно дізнавайтеся про нові аукціони!