Клієнт Української універсальної біржі виграв аукціон

В останній день вересня відбулося 4 успішних аукціони Державної служби геології та надр України. За спецдозволи на користування надрами у Хмельницькій, Львівській, Тернопільській та Рівненській областях вони отримали більше 2 млн грн. За кожен із лотів боролися від 2 до навіть 7 учасників аукціону.
Українська універсальна біржа вітає приватне підприємство «Добробут-РБК», яке стало переможцем на одному із аукціонів через її майданчик. Підприємство вибороло спецдозвіл на користування надрами (геологічне вивчення, у тому числі дослідно-промислова розробка піщано-гравійної суміші) на Каштанівській ділянці Кам’янець-Подільського району Хмельницької області - https://sale.uub.com.ua/auction/UA-PS-2019-08-12-000012-3/.
 
Alternate Text
 
При цьому задоволеними залишилися обидва учасники аукціону – і продавець, і покупець. Останній запропонував ціну, яка прийнятна для нього, а Держгеонадра отримали майже у 6,5 разів більшу суму від стартової ціни.
«Загалом Державна служба геології та надр України перший свій аукціон провела на Прозорро у березні цього року, проте за кілька місяців уже отримала майже півмільярда гривень.
Українська універсальна біржа – акредитований майданчик ProZorro.Продажі. Відрадно, що ПП «Добробут-РБК» - це не перший переможець аукціону, який працює через наш майданчик.
Тож бажаємо, щоб вкладені кошти принесли успіх підприємству. Ми ж, у свою чергу, і надалі забезпечуватимемо прозорі та чесні аукціони для усіх його учасників», - прокоментував директор Української універсальної біржі Сергій Гладкий.