Купити комерційну нерухомість в Івано-Франківську на Прозорро.Продажі

До нежитлових приміщень належать будівлі і споруди, які використовуються для ведення підприємницької діяльності з подальшим отриманням прибутку або приросту капіталу. Відповідно, величина майбутнього доходу залежить від правильного вибору майна. Вигідно продати або купити комерційну нерухомість у Івано-Франківську можна в системі Прозорро.Продажі. Одним із офіційних майданчиків якої є ТОВ «Українська універсальна біржа».

Комерційна нерухомість Івано-Франківська – за якими критеріями її купити

Нежитлова забудова, як і будь-яка інша, поділяється на категорії. Зокрема, виділяють наступні:

º нерухомість вільного призначення – готелі, ресторани, кафе, спортивні об’єкти;

º торгові приміщення – магазини і торговельні зали;

º офісна нерухомість;

º промислові об’єкти.

З розвитком приватного бізнесу окремою категорією виділяють і складські приміщення, які використовуються для зберігання різноманітної сировини, товарів і продукції.

Можна зробити висновок, що купити комерційну нерухомість в Івано-Франківську – досить вигідно, враховуючи різноманітність об’єктів та прибутки, які можна буде отримувати в майбутньому.

Загалом експерти виділяють дві головні переваги нежитлової забудови:

  1. Можливість самостійного формування бізнесу.
  2. Отримання постійного прибутку від здачі приміщень в оренду.

Що стосується вибору комерційної нерухомості в Івано-Франківську, варто звернути увагу на наступні критерії:

  1. Площа (експерти рекомендують знімати якомога менше приміщення, адже це зменшує ризики втратити велику суму грошей у випадку «прогорання» бізнесу).
  2. Розташування в місті (центральна або периферійна частина).
  3. Поверх, на якому розташоване приміщення.
  4. Інфраструктура – наявність поруч парковки, зупинки громадського транспорту і т.д.
  5. Сусіди.
  6. Вартість приміщення.
  7. Власник і наявність документів на нерухомість.

Самотужки вибрати саме той нежитловий об’єкт, який вам потрібен, дуже тяжко. Швидко і надійно знайти необхідну комерційну нерухомість в Івано-Франківську та інших областях України допоможуть фахівці майданчика ТОВ «Українська універсальна біржа». Для цього зареєструйтесь на сайті sale.uub.com.ua.

Де купити комерційну нерухомість в Івано-Франківську за вигідними умовами

Через електронні аукціони системи Прозорро.Продажі успішно купується, продається та орендується нежитлове майно різних типів – державне та приватне. Це позитивний момент для бюджету держави, який отримує додаткові надходження. При цьому торги мають проходити прозоро та зручно для кожного учасника.

Знайти потрібні вам лоти ви зможете на сайті sale.uub.com.ua.

Дізнатися більше про комерційну нерухомість Івано-Франківська та інших міст України вам допоможуть фахівці системи Прозорро.Продажі, одним із офіційних майданчиків якої є ТОВ «Українська універсальна біржа» - телефонуйте за номером (044)221-32-33. Також підключайте нашу Е-mail-розсилку та Viber- і Telegram-боти.