Що таке комерційна нерухомість та аукціони на майданчику ТОВ УУБ

Комерційна нерухомість, або нежитлова є одним із видів такого майна. Виділяють торгову, готельну, офісну, промислову, рекреаційну, складську та інші види, зокрема призначену для змішаного використання. Вклад коштів у таку нерухомість є дуже вигідним, тому серед інвесторів зустрічаються і «великі гравці», і початківці. Даний ринок є одним із найпередбачуваніших та найстабільніших.

На сьогодні в Україні є дуже вигідний та чесний інструмент для продажу та оренди комерційної нерухомості – це система Прозорро.Продажі. Взяти участь у таких аукціонах ви можете на майданчику ТОВ «Українська універсальна біржа», де на вас чекає великий вибір цікавих лотів.

Що таке комерційна нерухомість та для яких цілей вона використовується

Комерційна нерухомість є окремим і надзвичайно перспективним напрямком роботи ДП «Прозорро.Продажі». Однойменна система відкритих аукціонів дозволяє швидко та публічно реалізувати майно або здавати його в оренду. Це стосується не тільки державних, а й приватних підприємств. 

Нерухомість комерційного спрямування може принести своїм інвесторам заробіток за трьома ключовими напрямками. Перший стосується купівлі такого майна на початковому етапі будівництва і перепродажу його в подальшому для власної вигоди. Найчастішим є другий варіант, коли придбаний об’єкт здають в оренду. 

Купують цю нерухомість і для ведення власної справи за умови наявності потрібного капіталу. Це дозволяє значно зекономити на платі за користування. Однак не забуваємо і про те, що на майданчиках системи Прозорро.Продажі, таких як ТОВ «Українська універсальна біржа», можна також взяти комерційну нерухомість в оренду для будь-яких цілей.

 Комерційна нерухомість в Україні – продаж та оренда на майданчику ТОВ УУБ

Організація торгів нерухомістю (комерційною та житловою) через систему Prozorro.Sale забезпечує чітко налагоджений та абсолютно прозорий механізм аукціону. Будь-яке приватне підприємство чи фізична особа, а також державні фонди можуть виставити своє майно на продаж чи для здачі в оренду на офіційних майданчиках, наприклад, ТОВ «Українська універсальна біржа». Це гарантує їх неупереджену реалізацію за найвигіднішою ціною. Чим більша кількість учасників торгів, тим вища ймовірність встановлення оптимальної ринкової ціни.

Для участі в аукціонах з реалізації майна державної та комунальної власності на майданчику ТОВ УУБ потрібно лише попередньо зареєструватися, знайти потрібний лот, скориставшись зручною формою пошуку, сплатити грошові внески та подати заявку.

Завдяки спеціалістам майданчика sale.uub.com.ua ви детальніше дізнаєтеся про комерційну нерухомість, що це таке та як її можна придбати чи взяти в оренду. Звертайтеся до них за телефоном (044) 221-32-33. Скориставшись зручною Email-розсилкою чи практичними ботами у Telegram та Viber, ви не пропустите появу цікавих та вигідних торгів. А всі новини щодо продажів різноманітних активів читайте на сторінці ТОВ УУБ у Facebook.