Купити комерційну нерухомість у Рівному на аукціонах Прозорро.Продажі

До категорії “комерційна нерухомість м. Рівне” належать нежитлові об’єкти, які використовуються для ведення бізнес-діяльності, що у свою чергу приносить прибутки власнику. Сюди належать офіси, торгові точки, приміщення для розважальної сфери і т.д. Купівля комерційної нерухомості є актуальною для компаній, які вже зайняли свою нішу на ринку та мають вільні фінанси. Крім того, нежитлові приміщення є гарантією стійкості вашого бізнесу на період ринкових коливань.

Вигідно купити комерційну нерухомість у Рівному ви можете на аукціонах, які проходять на спеціальних майданчиках системи Прозорро.Продажі, зокрема на ТОВ “Українська універсальна біржа”. Також на торгах УУБ реалізується безліч іншого майна: земля, транспорт, металобрухт, об’єкти спиртової галузі й т.д.

Комерційна нерухомість м. Рівне – які характеристики нежитлового майна необхідно враховувати при купівлі

Усю нерухомість, яка представлена на аукціонах системи Прозорро.Продажі, можна поділити на дві групи:

  • житлову;
  • комерційну.

Остання представлена будівлями, приміщеннями та земельними ділянками, використання яких передбачає одержання власником прибутків через ведення бізнес-діяльності або здачі в оренду. Загалом же вартість комерційної нерухомості у Рівному визначається величиною отриманого доходу.

Пошук приміщення для організації власної справи потребує комплексного підходу. Обираючи комерційну нерухомість для ведення бізнес-діяльності потрібно звернути увагу на наступні фактори:

  • площу - необхідно врахувати кількість потенційних відвідувачів закладу або працівників офісу;
  • район та наявність в ньому інфраструктури - йдеться про зупинки громадського транспорту, достатню кількість паркомісць і т. д.;
  • поверхність - експерти рекомендують обирати перший поверх для ведення бізнесу;
  • наявність у приміщенні ремонту;
  • ціна.

Також на вибір нерухомості комерційного спрямування впливає її розташування. Якщо ви плануєте відкрити кафе або магазин одягу, то для цього необхідне приміщення в центрі міста з хорошою транспортною розв’язкою. Немає сенсу розміщувати такий бізнес у спальному районі. І навпаки - для складських та промислових об’єктів краще підійдуть віддалені райони міста. Однак потрібно розуміти, що саме наближеність до центру, величина площі та якість ремонту впливають на вартість квадратного метра нерухомого майна.

Якщо ваша ціль - купити комерційну нерухомість у м. Рівне, то ви можете звернути увагу на аукціони електронної системи Прозорро.Продажі, де представлено широкий вибір лотів з продажу вищезгаданого виду майна.

Вигідно купити комерційну нерухомість у м. Рівне можна на майданчику ТОВ “Українська універсальна біржа”

На електронних торгах майданчика sale.uub.com.ua успішно реалізується комерційна нерухомість за прозорими та зрозумілими для всіх умовами.

Дізнатися більше про комерційну нерухомість у м. Рівне та інших міст України вам допоможуть фахівці системи Прозорро.Продажі, одним із офіційних майданчиків якої є ТОВ «Українська універсальна біржа» - для консультації телефонуйте за номером (044) 221-32-33. Також підключайте нашу Еmail-розсилку та Viber- і Telegram-боти.