Купити комерційну нерухомість в Чернігові на майданчику sale.uub.com.ua

Вигідно купити або орендувати комерційну нерухомість у Чернігові сьогодні можна на майданчиках Прозорро.Продажі. Бажаєте запустити власний бізнес та шукаєте ідеальне приміщення за адекватну ціну? Розширюєте виробництво і не знаєте, де зберігати готову продукцію? Ми допоможемо вирішити це питання в найкоротші строки.

Як купити комерційну нерухомість у м. Чернігів і інших регіонах на аукціонах Prozorro.Sale?

Усю державну, комунальну або приватну нерухомість, представлену на електронних торгах Прозоро.Продажі, можна розділити на дві основні категорії:

  • житлова;
  • комерційна.

Остання представляє собою будівлі, споруди, приміщення, земельні ділянки, експлуатація яких передбачає одержання прибутків за рахунок їх використання у підприємницькій діяльності або здачі в оренду власником. Вартість комерційної нерухомості у Чернігові та по Україні в цілому в першу чергу визначається величиною отриманого доходу.

На перший погляд може здатися, що прибуток приносять лише об’єкти на зразок магазинів і торгових майданчиків. Однак насправді поняття «комерційна нерухомість» значно ширше. Нерухоме майно у цьому випадку класифікують за цільовим призначенням:

  • торгове – площі та приміщення, які використовують для реалізації різноманітних товарів (магазини, торгові центри, аптеки);
  • офісне – місце роботи працівників та керівників приватних компаній, державних підприємств і установ. Також використовуються для зустрічей з клієнтами, партнерами і постачальниками, проведення конференцій, презентацій;
  • промислове – необхідне для розташування виробничого обладнання, зберігання сировини, напівфабрикатів і готової продукції (цехи, склади, ангари, сховища);
  • соціальне – спортивні школи і майданчики, медичні центри, клініки і кабінети для обслуговування пацієнтів.

Для чого варто купити комерційну нерухомість в Чернігові або іншому регіоні? Завдяки прозорим аукціонам в системі Prozorro.Sale знайти приміщення для кав’ярні, коворкінгу або модної перукарні можна за лічені хвилини. Часто такі об’єкти продають/здають в оренду за мінімальними розцінками, тож покупець однозначно лишається у виграші.

Купівля комерційної нерухомості в Чернігові на майданчику

ТОВ «Українська універсальна біржа»

Купити комерційну нерухомість у м. Чернігів та інших областях на аукціоні Прозорро.Продажі можна через майданчик sale.uub.com.ua, який має відповідну акредитацію та підключений до Центральної бази даних. Саме завдяки цій та аналогічним платформам учасники можуть переглядати актуальні торги і подавати власні цінові пропозиції.

Майданчик ТОВ «Українська універсальна біржа» займає лідируючі позиції по кількості учасників-переможців електронних аукціонів Prozorro.Sale та якості їх підготовки. Отримайте персональну консультацію стосовно купівлі-продажу комерційної нерухомості у Чернігові чи будь-якому іншому місті України – телефонуйте за номером (044)221-32-33. Підпишіться на E-mail-розсилку та Telegram- і Viber-боти майданчика ТОВ «УУБ» - вчасно одержуйте інформацію про появу цікавих об’єктів на Прозорро.Продажі.