Купити комерційну нерухомість у м. Чернівці на торгах Prozorro.Sale

Як і у інших регіонах України, в Чернівцях комерційну нерухомість швидко та за повністю прозорою процедурою ви зможете придбати на майданчику ТОВ «Українська універсальна біржа». Електронні торги, на яких будинки, споруди, окремі складські і торгові приміщення продаються без незрозумілих націнок і закулісних домовленостей, швидко завоювали популярність серед вітчизняних бізнесменів.

Комерційна нерухомість у Чернівцях та її реалізація в системі Прозорро.Продажі

Збільшення торгових площ у зв’язку з соціальним дистанціюванням – нова вимога, продиктована зміною сучасних реалій. Знайти просторіше приміщення для магазину або кав’ярні на Прозорро.Продажі не проблема – варто лише попередньо зареєструватися на спеціальному майданчику sale.uub.com.ua.

Купити комерційну нерухомість у м. Чернівці, як і у інших регіонах, можна буквально у два кліки – достатньо скористатися зручною формою пошуку, яка дозволить відсортувати аукціони за:

  • місцем знаходження;
  • назвою підприємства-замовника;
  • порядковим номером торгів або окремих лотів;
  • площею;
  • бюджетом;
  • датою проведення.

Чимало електронних аукціонів з оренди комерційної нерухомості у Чернівцях та інших населених пунктах оголошується ПАТ «Укртелеком». Цілими будівлями і спорудами, що роками стояли пусткою, сьогодні можна вільно розпоряджатися, сплачуючи на місяць до 30 000 грн. У невеликих райцентрах вартість оренди є значно нижчою і може доходити до 1 000 грн. за 20, 30, 50 м2 (магазини, гаражі, невеликі склади).

Купити комерційну нерухомість у м. Чернівці та інших областях на майданчику sale.uub.com.ua

Електронна система Prozorro.Sale – сучасний ІТ-стартап, що допомагає вигідно реалізовувати або здавати в оренду державну, комунальну і приватну комерційну нерухомість у Чернівцях та інших містах і селах по всій Україні. Аукціони тут проходять в автоматичному режимі, тож домовитися з кандидатами у кулуарах просто не вийде.

Для того, щоб купити комерційну нерухомість у Чернівцях чи будь-якому іншому регіоні, потрібно заздалегідь зареєструватися на акредитованому майданчику ТОВ «УУБ» та сплатити обов’язкові грошові внески (реєстраційний і гарантійний). Персональний менеджер відповість на усі питання, допоможе підготувати необхідну документацію та розробити стратегію, яка залишить конкурентів далеко позаду.

На Прозоро.Продажі оренда і продаж комерційної нерухомості у м. Чернівці, як і по всій країні, є повністю відкритою та прозорою. Ніякої прихованої звітності чи доплат у конвертах. За ходом торгів спостерігає безліч людей, у тому числі контролюючі органи. Дізнатися більше про те, як купити комерційну нерухомість у Чернівцях та інших регіонах ви можете просто зараз, зателефонувавши за номером (044)221-32-33. Підписуйтеся на наші боти у Viber і Telegram – першими отримуйте сповіщення про оголошення нових аукціонів на електронному майданчику ТОВ «Українська універсальна біржа».