Купити комерційну нерухомість у Хмельницькому через електронні аукціони

Як зробити процедуру оренди чи продажу комерційної нерухомості в Хмельницькому чесною та відкритою, а також вдало обрати об’єкт для ведення підприємницької діяльності? Починаючи із 2016 року, публічні торги державним і комунальним майном проводяться в системі Прозорро.Продажі.

Найкращі лоти будуть доступні вам після реєстрації на офіційному онлайн-майданчику ТОВ «Українська універсальна біржа». Таким чином ви зможете подавати власні цінові пропозиції на електронні аукціони в Україні.

 Комерційна нерухомість у Хмельницькому доступна на онлайн-торгах

У кожної солідної фірми є своє приміщення, обладнане для комфортної роботи та зустрічі з клієнтами. Навіть якщо ви працюєте в онлайн-режимі, у вас має бути окремий офіс для того, щоб комплектувати товари чи приймати відвідувачів.

Ви можете одразу придбати комерційну нерухомість у Хмельницькому чи іншому місті України, щоб не здійснювати постійні платежі за тимчасове користування. Або орендувати приміщення, що також має свої переваги, наприклад, простіша процедура оформлення документів. Здача комерційної нерухомості в тимчасове користування також є стабільним джерелом доходу, тому вдалим вкладом капіталу буде купівля торгових, офісних, промислових чи інших площ. Такі приміщення є постійно затребуваними серед приватних підприємців, отже, їхні власники не залишаться без прибутку.

Хороший офіс має відповідати наступним параметрам: інфраструктура, місце знаходження, площа, вартість, зручності та ін. Пошук такого об’єкта є клопіткою та енергозатратною справою. Однак є ефективний і надійний спосіб, який прискорить цей процес, – електронна система Прозорро.Продажі. Для участі в аукціонах з продажу та оренди комерційної нерухомості потрібно зареєструватися на акредитованому майданчику, наприклад, ТОВ «Українська універсальна біржа», на якому вам буде доступний повний перелік лотів.

Купити комерційну нерухомість у Хмельницькому на майданчику ТОВ УУБ

Купити комерційну нерухомість у Хмельницькому та по Україні можна для різноманітних цілей: під офіси, роздрібну торгівлю, приміщення вільного призначення, соціального спрямування та індустріального типу. Такі об’єкти ви можете знайти, скориставшись сервісом майданчика ТОВ «Українська універсальна біржа», який є частиною сучасного онлайн-модуля Prozorro.Sale.

Через однойменну систему, що функціонує з 2016 року, проходять інноваційні торги. Вона забезпечує прозорі ринкові відносини між організаторами і покупцями. 

Для зручного пошуку потрібних лотів ви можете підключити Viber- і Telegram-бот від майданчика ТОВ УУБ, а також налаштувати нашу Email-розсилку. Уже зараз на сайті sale.uub.com.ua ви можете взяти участь в аукціонах з продажу таких нерухомих об’єктів у Хмельницькому та області:

  • комплекс будівель та споруд табору праці і відпочинку «Збруч» (Хмельницька обласна рада);
  • нежитлові приміщення в смт. Війтівці (ТОВ «ВСВ Рентінвест»);
  • адмінбудинок з гаражем (Регіональне відділення Фонду держмайна України) тощо.