Купити комерційну нерухомість у Луцьку на майданчику Прозоро.Продажі

Вигідно придбати комерційну нерухомість у Луцьку, як і будь-якому іншому регіоні України, можна на електронних аукціонах Прозорро.Продажі. Серед державного та комунального майна трапляються справжні скарби. До того ж, такий підхід допоможе зекономити кошти, адже лоти нерідко дістаються новим власникам за дуже привабливою ціною.

Комерційні активи у Луцьку та інших областях на торгах Prozorro.Sale

Наразі участь в електронних торгах Прозоро.Продажі є єдиним законним способом купити в Луцьку комерційну нерухомість, що належить державним або комунальним установам. Ця процедура має чіткі правила і доступна усім бажаючим, за нею легко спостерігати та виявляти можливі порушення.

Великою популярністю на торгах, участь у яких можна взяти на спеціальному майданчику ТОВ «Українська універсальна біржа», користуються приміщення для магазинів, торгових центрів, павільйонів, кіосків. Як і в будь-якому регіоні України, у Луцьку комерційна нерухомість може представляти собою окремі будівлі, нежитлові площі (або їх частини), розташовані на території державних організацій, установ, різноманітних адміністративних споруд. Нерідко на продаж виставляють покинуті будинки – це дозволяє не лише зекономити бюджетні кошти на їх утримання, а й отримати додатковий прибуток.

Окрім торгових приміщень, значною популярністю в категорії «Комерційна нерухомість», купити яку у Луцьку чи іншому місті ви можете просто зараз на сайті sale.uub.com.ua, користуються наступні об’єкти:

  • офісні – кабінети і open-space-простори, спеціально обладнані для комфортного перебування працівників приватних або державних підприємств. Тут також відбуваються зустрічі з партнерами і клієнтами, проводяться брифінги, конференції;
  • складські – у зв’язку з поширенням інтернет-торгівлі, попит на них стабільно зростає. Особливо це стосується приміщень з сучасним ремонтом та відповідним технічним оснащенням;
  • промислові – потрібні для розміщення виробничих установок і спеціалізованого обладнання. Також тут зберігають готову продукцію, сировину та напівфабрикати.

Купити комерційну нерухомість у Луцьку на електронному майданчику ТОВ «УУБ»

П’ять років тому електронна система Prozorro.Sale стала найбільшою в Україні базою даних з продажу/оренди різноманітного державного, комунального та приватного майна. Зокрема, зареєструвавшись на акредитованому майданчику ТОВ «Українська універсальна біржа», усі бажаючі зможуть купити комерційну нерухомість у Луцьку та інших містах прозоро, без відкатів і традиційних «подяк» у конвертах.

Аукціони Прозорро.Продажі користуються довірою як з боку потенційних покупців нерухомих активів комерційного призначення, так і з боку організаторів торгів. Усі ставки робляться автоматично, також система визначає переможця самостійно – на основі найбільшої ставки.

Більше інформації про реалізацію комерційної нерухомості у Луцьку та інших областях дізнайтеся у наших консультантів - (044)221-32-33. Підписуйтеся на офіційну сторінку майданчика sale.uub.com.ua у Facebook, налаштуйте індивідуальну E-mail-розсилку, а також використовуйте зручні Telegram- і Viber-боти – вчасно дізнавайтеся про появу цікавих лотів.