Купити комерційну нерухомість в м. Тернопіль на торгах Прозоро.Продажі

Завдяки торгам на Прозоро.Продажі державну та комунальну комерційну нерухомість у Тернополі та інших регіонах України сьогодні можуть придбати усі бажаючі. Десятки об’єктів потребують додаткових коштів на їх обслуговування і утримання. Спеціальні майданчики на зразок ТОВ УУБ допоможуть представникам бізнесу швидко та за оптимальною ціною знайти прибуткові об’єкти. Такі аукціони доступні широкому колу учасників, а їх результати легко проконтролювати та перевірити.

Нерухомі комерційні активи у Тернополі та їх реалізація на торгах Prozorro.Sale

Уся нерухомість, що продається або здається в оренду через електронні аукціони Прозорро.Продажі, ділиться на житлову та комерційну. На відміну від житлових, комерційні об’єкти не призначені для постійного проживання людей. Власник експлуатує їх виключно з метою регулярного отримання прибутку. Як і в інших містах України, у Тернополі комерційна нерухомість незмінно користується попитом серед представників малого та середнього бізнесу.

Об’єктами комерційної нерухомості виступають цілі будинки, споруди, окремі приміщення та їх частини, здача в тимчасове користування чи використання яких для безпосереднього ведення підприємницької діяльності гарантує їх власникам/орендарям постійний дохід. Величина останнього власне і впливає на початкову вартість комерційної нерухомості, яку купити в Тернополі та інших областях можна на електронному аукціоні Прозоро.Продажі.

Більшість людей асоціюють таке майно виключно з магазинами та торговими ларьками. Однак до нерухомих комерційних активів також відносяться офіси і бізнес-центри, склади, виробничі цехи, кафе і ресторани, готелі, приватні медичні установи, перукарні, салони краси та багато іншого. Звісно, світова пандемічна криза дещо змінила ситуацію на ринку комерційної нерухомості. Численні обмеження вимагають від підприємців певної гнучкості.

Так, на зміну великим торговим центрам приходять невеликі крамнички, розташовані буквально біля дому. Так об’єкт буде корисним покупцям навіть у разі обмеженого пересування громадського транспорту. Кафе, робота яких підпадає під заборону на час локдауну, продовжують працювати на виніс. Це значно скорочує їх площу. Також, враховуючи стрімкий розвиток інтернет-торгівлі, популярністю серед комерційної нерухомості Тернополя та інших міст України користуються складські приміщення з сучасним ремонтом і якісним технічним оснащенням.

Купити комерційну нерухомість у м. Тернопіль та інших регіонах України на майданчику sale.uub.com.ua

Електронна система Prozorro.Sale вже п’ятий рік поспіль дозволяє вигідно, а головне – повністю прозоро для громадськості реалізовувати та здавати в оренду державні, комунальні або приватні активи. За цей час на офіційних майданчиках на зразок ТОВ «Українська універсальна біржа» відбулося 410 тис. відкритих аукціонів, на які зареєструвалися 42 тис. учасників. Отриманий дохід на даний момент перевищує 54 млрд. грн. – ці гроші більше не збагачують корумпованих посадовців, а допомагають розвивати окремі територіальні громади.

Щоб вигідно купити комерційну нерухомість в Тернополі чи якомусь іншому регіоні, попередньо зареєструйтесь на майданчику ТОВ «Українська універсальна біржа». Підписуйтеся на E-mail-розсилку, нашу сторінку у Facebook, бот у Telegram – першими дізнавайтеся про оголошення нових аукціонів за обраним напрямком.