Купити комерційну нерухомість у м. Житомир на аукціоні Prozoro.Sale

Просто зараз придбати комерційну нерухомість у Житомирі чи будь-якому іншому місті України вигідно та за максимально короткий термін можна на відкритих аукціонах Прозоро.Продажі. Варто лише зареєструватися на офіційному майданчику, наприклад ТОВ «Українська універсальна біржа», та подати заявку на обраний лот.

Як купити комерційну нерухомість у м. Житомир та інших регіонах на електронному аукціоні Прозорро.Продажі

Звісно, криза, пов’язана зі світовою пандемією, внесла свої корективи у ринок нерухомості – не лише України, а й усього світу. Так, рівень попиту на активи комерційного призначення лише у другій половині 2021 року почав наздоганяти доковідні показники. Будівлі і приміщення для офісів або магазинів досі лишаються одними з найпривабливіших інвестиційних кейсів.

В той же час особливі умови дещо скоригували існуючі формати комерційної нерухомості в Житомирі та інших регіонах України, створивши умови для появи нових трендів. Наприклад, справжній бум спостерігається на складські приміщення – особливо, якщо вони мають новий ремонт і сучасні комунікації. Це пов’язано зі швидким розвитком e-commerce та переходом багатьох офлайн-магазинів в мережу Інтернет.

Також дещо скоротився попит на офіси, тож купити цей вид комерційної нерухомості в Житомирі та інших містах України можна за дуже привабливою ціною. Оскільки чимало компаній почали практикувати частковий перехід працівників на віддалену роботу, офісні приміщення швидко переобладнуються під нові запити клієнтів. Наприклад, сьогодні на перший план виходять добре вентильовані кімнати з можливістю для працівників дотримуватися вимог соціального дистанціювання.

Електронні аукціони Prozorro.Sale допомагають представникам бізнесу, а також звичайним громадянам купити комерційну нерухомість у м. Житомир або іншій області без нелегальних схем і відкатів. Протягом останніх п’яти років тут успішно реалізовуються сотні державних та комунальних активів. Торги проходять у зручному онлайн-форматі – для участі в них не потрібно їхати в інший кінець країни, достатньо мати комп’ютер, під’єднаний до мережі Інтернет.

Купити нерухомі комерційні активи в Житомирі на майданчику sale.uub.com.ua

За допомогою електронного модуля Prozorro.Sale та під’єднаних до нього майданчиків на зразок ТОВ «Українська універсальна біржа» держбюджет вже поповнився на 55 млрд. грн., а до торгів долучилися 42 500 учасників. Таких вражаючих показників вдалося досягти завдяки:

  • зручності;
  • високій конкуренції;
  • прозорості.

Відсутність хабарів і бюрократичних перешкод допомагає залучити до аукціонів з продажу комерційної нерухомості у Житомирі та інших областях якомога більше учасників. У результаті запеклих змагань стартова ціна об’єкта запросто може збільшитися в кілька разів.

Сьогодні щоб купити вигідний актив, достатньо зареєструватися на сайті sale.uub.com.ua, обрати цікавий для вас лот та сплатити обов’язкові грошові внески. Слідкуйте за оголошенням нових аукціонів, на яких можна купити комерційну нерухомість в Житомирі чи якомусь іншому регіоні, за допомогою E-mail-розсилки чи зручного Telegram-бота.