Як купити ділянку землі в Україні через е-майданчики

Сьогодні майже кожному підприємцю доступна опція купівлі ділянок землі на території України. Потенційні інвестори отримали право почати або розширити власний бізнес шляхом відчуження державних, комунальних або приватних угідь.

Проходять земельні торги в онлайн-форматі на майданчиках системи Прозорро.Продажі. ТОВ “Українська універсальна біржа” є однією з тих платформ, де ви знайдете велику кількість лотів з угіддями різного цільового призначення. Беріть участь у справедливих аукціонах та примножуйте свій дохід.

Купити ділянку землі - як стати учасником публічних торгів угіддями

Останні два роки справедливо можна назвати історичними для української економіки. Саме протягом цього періоду влада ухвалила низку нормативно-правових документів, які регулюють відносини на оновленому ринку угідь.

Згідно з чинним законодавством, державні та комунальні продаються через спеціальні електронні майданчики на зразок ТОВ “Українська універсальна біржа”. Наділи приватної форми власності також можуть бути виставлені на онлайн-торги, якщо цього забажає власник.

Величезним також є і різноманіття цільового призначення угідь. На електронних торгах ви можете купити ділянку землі для ведення фермерського господарства, будівництва будинку, облаштування зони відпочинку тощо. Популярність онлайн-аукціонів з відчуження угідь пояснити дуже легко - зручний формат, відкритість та чесність їх процедури приваблює безліч потенційних покупців.

Кожен інвестор оцінює вартість ділянки землі, купити яку найвигідніше можна на майданчику ТОВ “Українська універсальна біржа”. Загалом ціна угіддя залежить від комплексу факторів:

  • фізичні особливості ділянки (площа, розташування та конфігурація);
  • розвиток транспортної мережі;
  • співвідношення можливого доходу до потенційних витрат тощо.

Як купити ділянку землі в Україні через оновлені онлайн-торги

Сьогодні інформація про те, як купити ділянку землі в Україні є однією з найпопулярніших у пошукових мережах. Здійснюється реалізація угідь різного цільового призначення через спеціальні майданчики електронної системи Прозорро.Продажі, як от ТОВ “Українська універсальна біржа”.

За допомогою фільтрів, які доступні на sale.uub.com.ua, ви можете відсортувати наявні лоти за низкою параметрів: регіон, замовник, ціна, площа ділянки тощо.

ТОВ УУБ є тією платформою, яка надає повний спектр послуг, що значно спрощують участь потенційних продавців та покупців у земельних торгах. Серед таких інструментів можна виділити наступні:

  • технічна та юридична підтримка від фахівців нашого майданчика;
  • спеціальні земельні боти у Viber і Telegram, які допоможуть швидко відстежувати появу нових торгів угіддями в системі Прозорро.Продажі;
  • регулярна Email-розсилка.

Реєструйтеся на майданчику ТОВ “Українська універсальна біржа” та приєднуйтеся до прозорих торгів з продажу угідь.