Купівля комерційної нерухомості на прозорих електронних аукціонах

Запит «купити комерційну нерухомість» на сьогодні є дуже актуальним в Україні. За вигідністю інвестиційних вкладень цей вид приміщень не поступається житловим. Підприємницька діяльність напряму залежить від цієї нежитлової нерухомості. Вона є основою для ведення суб’єктами власного бізнесу та індикатором рівня ділової активності.

Якщо ви плануєте купити комерційну нерухомість, то вам насамперед потрібно вияснити, які об’єкти входять до цієї категорії та як провести процедуру швидко та прозоро?

Куплю комерційну нерухомість за вигідною ціною в Україні

Майно має право називатися комерційною нерухомістю у тому разі, коли воно не належить до житлового фонду і не використовується для постійного проживання людей. Також важливою ознакою є мета використання. Представники приватного бізнесу використовують такі приміщення для ведення підприємницької діяльності та отримання прибутку.

Купівля комерційної нерухомості передбачає отримання у власність будівель нежитлового призначення для ведення власної справи, подальшої здачі в оренду або перепродажу. Такі об’єкти інвестування розраховані на справжніх «акул» бізнесу, які вже мають значний капітал і вміють розраховувати вигідну перспективу для себе. Ринок нерухомості є одним із найстабільніших. Ті, хто вступає в такі юридичні відносини, можуть значно примножити свій дохід.

Виходячи із вищесказаного, виникає закономірне питання – де можна купити комерційну нерухомість за ринковими цінами, чесними умовами і найбільшою вигодою для себе? Платформою, яка задовольняє всі ці запити, є електронна система Прозорро.Продажі. На її офіційних майданчиках, таких як ТОВ «Українська універсальна біржа», ви знайдете цікаві онлайн-аукціони з об’єктами нежитлової та інших видів нерухомості, які є не тільки зручними, а й абсолютно відкритими. Публічність торгів дозволяє запобігати корупції в українській економіці завдяки контролю з боку уповноважених органів і громадськості.

Комерційну нерухомість купити просто через майданчик ТОВ УУБ

Експертами ринку було виділено три напрямки, за якими працюють підприємці після купівлі комерційної нерухомості. Перший пов’язаний із подальшим перепродажем майна. Інвестор може придбати будівлю на етапі забудови, а далі продати свої квадратні метри іншій особі і одержати прибуток. Другий напрямок передбачає здачу приміщень у тимчасове користування, наприклад, кафе, магазинам чи салонам краси. Також інвестори можуть вкласти гроші в комерційну нерухомість заради ведення свого бізнесу та не переплачувати оренду.

Знайти приміщення для будь-яких цілей ви можете на офіційному майданчику системи Прозорро.Продажі – ТОВ «Українська універсальна біржа». З вами завжди готові співпрацювати наші менеджери. Звернутися до них за допомогою ви можете за телефоном (044) 221-32-33. Не пропускайте цікаві аукціони з продажу комерційної нерухомості, підключивши наші боти у Viber і Telegram, а також регулярну Email-розсилку від sale.uub.com.ua.