Комерційна нерухомість у Херсоні та інших містах

на майданчику УУБ

Для представників бізнесу майданчик Української універсальної біржі пропонує купити комерційну нерухомість в Херсоні або будь-якому іншому місті за простою і доступною процедурою. На електронних торгах Прозорро.Продажі державні та комунальні установи з усієї України регулярно продають різноманітні активи – від приміщень для кафе і перукарень до цілих майнових комплексів промислових підприємств.

Комерційна нерухомість у Херсоні та інших містах

на аукціонах Prozorro.Sale

У розташованому на правому березі Дніпра, біля самого Чорного моря, Херсоні до повномасштабної війни проживало майже 280 тис. осіб. Важливий економічний хаб на півдні України та адміністративний центр Херсонської області завжди приваблював підприємців. Зокрема, вигідним географічним розташуванням та низькими цінами на комерційну нерухомість, купити яку в Херсоні та інших містах ви можете на онлайн-торгах Прозорро.Продажі.

У всі часи це місто відігравало роль важливого торгового і транспортного центру, який забезпечує зручний доступ до морських шляхів і головних транспортних маршрутів, що перетинають всю Україну.

Однією з основних переваг Херсона, купити комерційну нерухомість у якому можна на майданчику Української універсальної біржі, є розвинена портова інфраструктура, яка забезпечує можливість легко експортувати та імпортувати товари і сировину. Місто має великий морський порт, що робить його привабливим місцем для підприємств, які займаються міжнародною торгівлею.

У Херсоні відкриті багато промислових підприємств, які виробляють різноманітну продукцію, включаючи сільське господарство, хімічну промисловість, транспортну та металургійну галузі. Це створює попит на приміщення і споруди для ведення бізнесу та облаштування промислового виробництва.

Ще однією перевагою Херсонської області, вигідно купити комерційну нерухомість в якій вам пропонує майданчик sale.uub.com.ua, є її близькість до важливих міжнародних транспортних шляхів Європи та Східного Середземномор’я. Це допоможе підприємствам розширити свою присутність на даних ринках.

Купити комерційну нерухомість в Херсонській області та інших регіонах

на майданчику УУБ

Загалом, Херсон – це місто з великим потенціалом, яке потребує рішучих кроків з відновлення інфраструктури та створення сприятливого бізнес-середовища. Це допоможе залучити не лише вітчизняних, а й іноземних інвесторів. Якщо ви шукаєте можливості для придбання комерційної нерухомості в Україні, Херсон варто розглянути як перспективний варіант для вашого бізнесу.

За обсягами отриманого прибутку в електронній системі Прозоро.Продажі нерухоме майно посідає основне місце. Так, за весь час проведення прозорих аукціонів на спеціалізованих майданчиках на зразок Української універсальної біржі бюджети різних рівнів отримали 80 млрд. грн. прибутку. З них майже 36 млрд. (45%) припали саме на нерухомі активи. Понад 26 млрд. грн. приніс організаторам торгів продаж комерційної нерухомості – у Херсоні або будь-якому іншому місті купити її вам допоможуть фахівці платформи sale.uub.com.ua.

Отримувати актуальну інформацію про нові аукціони зручно з нашої E-mail-розсилки, на офіційній сторінці майданчика Української універсальної біржі у Facebook та у наших «розумних» чат-ботах у Telegram і Viber.