Купити ділянку землі під Києвом через ТОВ УУБ

Виробництво сільськогосподарської продукції, будівництво багатоквартирного будинку, облаштування зони відпочинку - для всіх цих видів діяльності необхідне використання земельних ресурсів. Насправді ж угіддя застосовуються у набагато більшій кількості сфер та галузей, перераховувати які можна годинами.

Ще якихось два-три роки тому ніхто не хотів інвестувати в ділянки різного цільового призначення, через непрозорість механізмів їх реалізації. Однак вже сьогодні ви можете продати або купити землю під Києвом чи в будь-якому іншому населеному пункті України на відкритих електронних торгах, що проходять на майданчиках системи Прозорро.Продажі.

Як купити землю під Києвом за вигідною ціною

Як ми уже говорили, раніше реалізація угідь здійснювалася в дуже обмеженому вигляді. Річ у тому, що державні та комунальні ділянки різного цільового призначення продавалися за незрозумілими для суспільства механізмами. А от сільськогосподарські угіддя взагалі неможливо було купити.

Все змінилося минулого року, коли в Україні офіційно відкрили ринок землі. Спочатку було скасовано мораторій на сільськогосподарські угіддя (лише приватної власності), а потім надано дозвіл на відчуження державних та комунальних ділянок різного цільового призначення (крім аграрних).

Одразу ж після цього влада прийняла ще одне важливе рішення про адміністратора земельних торгів. Ним було визначено ДП “Прозорро.Продажі”, яке з 2016 року функціонує у сфері публічних продажів державного, комунального та приватного майна. Завдяки системі Prozorro.Sale вже реалізовано величезну кількість активів, які сумарно поповнили Держбюджет на суму в понад 60 млрд грн.

Купити землю під Києвом або в будь-якому іншому населеному пункті України ви можете вже сьогодні. Для участі в торгах з реалізації угідь потрібно зареєструватися на будь-якому з 40-ка майданчиків Прозорро.Продажі. Ми рекомендуємо обрати платформу ТОВ “Українська універсальна біржа”, яка вже понад 20 років функціонує у сфері продажу різноманітних активів.

Землю під Києвом купити можна на майданчику ТОВ “Українська універсальна біржа”

Електронні торги допомагають зробити купівлю ділянок землі під Києвом та в інших містах України максимально відкритою. Громадський контроль за аукціонами унеможливлює будь-які корупційні прояви та використання різних маніпуляцій.

Участь в аукціоні з продажу землі розпочинається з реєстрації на майданчику sale.uub.com.ua. Далі потрібно виконати наступний алгоритм:

  • обрати лот (ми радимо скористатися фільтрами - це значно спростить пошук);
  • подати заявку на участь в торгах;
  • сплатити внески та подати документи;
  • зробити ставку.

У чесності результатів аукціону ви можете бути впевнені на 100%, адже система Прозорро.Продажі автоматично обирає переможця.

Не пропустити цікаві лоти з продажу та купівлі землі під Києвом допоможуть наші спеціальні Viber- і Telegram-бот. Налаштовуйте їх за потрібними вам параметрами та отримуйте миттєві сповіщення на свій смартфон. Також долучайтесь до нашої сторінки у Facebook, щоб дізнаватися ще більше інформації про майбутні торги.