У Вінницькій обл. землю сільгосппризначення купити можна онлайн

Уже понад 9 місяців пройшло з моменту відкриття земельного ринку в Україні. І з цього часу не зменшується актуальність питання “як купити землю сільгосппризначення у Вінницькій обл. або в іншому регіоні?” Мораторій на продаж угідь діяв довгі роки і блокував земельні відносини. Однак після його скасування і землевласники, і аграрії швидко адаптувалися до нових умов роботи ринку. 

Недосконалість законодавства у цій сфері була виправлена, в результаті чого відбувається повноцінний та прозорий продаж землі по всій Україні. А зробити це можна прямо зі свого смартфона, використовуючи систему Прозорро.Продажі. Онлайн-робота земельного ринку проходить на спеціальних електронних майданчиках на зразок ТОВ “Українська універсальна біржа”.

Землю сільгосппризначення у Вінницькій обл. купити легко та вигідно через Прозорро.Продажі

Чому відкриття земельного ринку є такою важливою подією для України? По-перше, власники угідь за багато років нарешті отримали можливість продавати своє майно на законних засадах. Ринкові ціни та чесні умови для них гарантує система Прозорро.Продажі. По-друге, бюджет країни нарешті буде отримувати прибутки від цієї сфери економіки. Натомість раніше вся ця діяльність блокувалася, і близько 7 мільйонів пайовиків могли лише здавати свої наділи в оренду за низькими цінами.

Експерти відзначають, що повноцінна та прозора робота ринку створює сприятливе середовище для розвитку інших сфер економіки. У купівлі земельних ділянок зацікавлені насамперед ті інвестори, які працюватимуть на отримання прибутку, що матиме позитивний вплив на сільське господарство як на стратегічну галузь для України.

Зараз для того, щоб купити землю сільгосппризначення у Вінницькій обл., вам потрібно віддати відносно невелику суму, адже Україна має поки що один із найнижчих показників вартості аграрних угідь у Європі. Пояснюється це насамперед відсутністю досвіду роботи у цій сфері та неналагодженим ринком, а також деградованістю ділянок. Однак фахівці з економіки прогнозують поступове зростання ціни українських чорноземів.

Вартість земель також залежить від їх розташування: чим ближче до обласного центру (у даному випадку Вінниці), тим вона вища. Найвигідніші пропозиції диктує система Прозорро.Продажі. Так на майданчику ТОВ “Українська універсальна біржа” ви знайдете угіддя на будь-який смак і гаманець. 

 Купити землю сільгосппризначення у Вінницькій обл. на майданчику ТОВ УУБ

Завдяки сучасним онлайн-технологіям сьогодні купити землю сільгосппризначення у Вінницькій обл. чи будь-якому іншому регіоні стало набагато легше. Для цього вам потрібно зареєструватися в електронній системі Прозорро.Продажі через один зі спеціальних майданчиків на зразок sale.uub.com.ua. Далі ви будете не тільки переглядати всю інформацію про оголошені торги, а й подаватимете заявку на участь у них і пропонуватимете свої ціни за лоти.

Налаштовуйте Телеграм- і Вайбер-боти по землі, щоб отримувати повідомлення про появу нових аукціонів.