Землю у Хмельницькому купити можна онлайн

Для житлової чи комерційної забудови під власний бізнес купити землю у Хмельницькому можна через майданчики системи Прозорро.Продажі на зразок ТОВ “Українська універсальна біржа”. На таких ділянках ви можете відкрити промислове виробництво, склад товарів, торговий центр чи будь-що інше.

Для швидкого проведення процедури купівлі-продажу вам більше не потрібно мати якісь зв’язки чи платити комусь хабарі. Усе відбувається відкрито і об’єктивно на електронних аукціонах Прозорро.Продажі.

У Хмельницькому купити землю стало як ніколи просто

З 2020 року земельна реформа в нашій країні набрала чималих темпів. Цьому зокрема сприяли два важливих законопроекти: про продаж приватних паїв та про реалізацію ділянок державної і комунальної власності на електронних аукціонах. Відбуваються вони в спеціальній торговій онлайн-системі Прозорро.Продажі, представниками якої є акредитовані е-майданчики на зразок ТОВ “Українська універсальна біржа”. 

У Хмельницькому купити землю також можна у такий спосіб. Це місто є економічним і культурним центром України. Воно має визначне історичне минуле, тому туристам є на що подивитися. У свою чергу підприємці організовують для гостей міста заклади харчування, відпочинку, розваг та місця, де можна заночувати. Окрім того, тут завжди були розвинені промисловість і торгівля, тож бізнесмени можуть активно працювати і в цих галузях. 

Купити ділянку під забудову різних типів (житлову, комерційну) в будь-якому місті України можна за доволі вигідну ціну та без посередників. Для цього достатньо скористатися зручними та ефективними аукціонами в системі Прозорро.Продажі. Їх публічність забезпечує об’єктивність результатів торгів. Ніхто не зможе заздалегідь домовитися із потрібною особою чи заплатити комусь хабар. Корупційний фактор повністю виключається. До того ж за ходом аукціону можуть спостерігати не лише незалежні експерти, а й звичайні громадяни і повідомляти про порушення, якщо такі були виявлені.

Купити землю у Хмельницькому на прозорих онлайн-торгах

майданчика ТОВ "УУБ"

Прозорі онлайн-аукціони дозволяють купити землю у Хмельницькому та інших населених пунктах всіх охочим. Доступ до торгів можна отримати після реєстрації на одному з офіційних майданчиків, наприклад, ТОВ “Українська універсальна біржа”. 

З 2016 року завдяки роботі електронної системи Прозорро.Продажі Україні нарешті вдалося призупинити корупційні процеси у вітчизняній економіці. За цей час публічні торги поповнили місцеві бюджети на суму 62 млрд грн.

Обрали цікавий та вигідний лот із земельною ділянкою? Подавайте свою цінову пропозицію через майданчик sale.uub.com.ua. Це надійний партнер для вашого бізнесу, який під'єднаний до системи Прозорро.Продажі від початку її роботи. 

Налаштовуйте Вайбер- і Телеграм-боти від ТОВ УУБ, які надсилатимуть вам сповіщення про появу нових лотів із земельними ділянками. А також слідкуйте за інформацією на нашій сторінці у Facebook.

Перемагайте на аукціонах разом із ТОВ УУБ!