На електронних аукціонах можна купити землю у Львівській області

Навіть в умовах воєнного часу аукціони з продажу-купівлі землі у Львівській області та інших регіонах України продовжують проводитися в системі Prozorro.Sale. Тому якщо ви шукаєте цікаву ділянку для будь-якої діяльності за ринковою ціною - пропонуємо взяти участь у торгах на офіційному електронному майданчику ТОВ “Українська універсальна біржа”.

На аукціонах Прозорро.Продажі можна купити землю у Львівській області за вигідними умовами

Купити землю у Львівській області чи будь-якому іншому регіоні можна для різних цілей - ведення сільськогосподарської діяльності, будівництва нерухомості, облаштування виробничих потужностей тощо. Однак інколи підприємці вирішують придбати ділянку з метою її подальшого перепродажу, адже це саме той актив, який завжди має попит на ринку.

Одним із найважливіших етапів, який визначить успішність та рентабельність купівлі, є правильний вибір землі. Параметри ділянки мають чітко відповідати вашим потребам. Наприклад, якщо ви займаєтеся виробництвом продукції, то найкраще підійде земля на окраїні населеного пункту поруч зі шляхами сполучення, що значно спростить доставлення сировини та дозволить швидше відправляти вже готові товари. А от для будівництва багатоквартирного будинку краще обрати ділянку у спальному районі міста, в ідеалі - з наявними неподалік школою, дитячим садочком, лікарнею тощо.

Сьогодні купити землю у Львівській області за вигідними умовами ви можете на аукціонах в системі Prozorro.Sale. На електронних майданчиках на зразок ТОВ “Українська універсальна біржа” доступні ділянки аграрного, водного, рекреаційно-оздоровчого, будівельного та критичного призначення.

Система Прозорро.Продажі надає можливість вітчизняним підприємцям в умовах війни купувати за вигідними умовами угіддя у різних регіонах України. Перш ніж перейти до самої процедури купівлі ділянки, необхідно обрати один з офіційних майданчиків Prozorro.Sale та пройти на ньому акредитацію. Ми рекомендуємо скористатися послугами ТОВ “Українська універсальна біржа”. Наші менеджери забезпечать вам якісну технічну та юридичну підтримку, а також нададуть супровід на кожному з етапів торгів.

На майданчику Української універсальної біржі кожен охочий може купити землю у Львівській області

В умовах воєнного часу одним із найважливіших питань, яке виникає у підприємців під час купівлі землі, є її ціна. Вартість угідь - це показник, що відображає сукупність низки параметрів: площі, розташування, призначення тощо. Тому інколи підприємці, переглядаючи оголошення про продаж землі, не розуміють, чи справедливо встановлена ціна на ділянку.

Використовуючи аукціони на майданчику Української універсальної біржі ви можете бути впевнені у тому, що вартість угіддя відповідає ринковим показникам. На торгах ТОВ УУБ можна купити землю державної, комунальної та приватної власності у Львівській чи будь-якій іншій області України.

Якщо ви вперше берете участь в аукціонах - не переймайтеся. Наші фахівці допоможуть вам вирішити будь-яку проблему. Для консультації зателефонуйте за номером: (044) 221-32-33. Рекомендуємо підписатися на наші земельні боти в Telegram та Viber, а також офіційну сторінку у Facebook, щоб отримувати інформацію про майбутні аукціони прямо на свій смартфон.