Землю у Рівному купити можна онлайн через Прозорро.Продажі

Бажаєте почати або розширити свою підприємницьку діяльність? Купити землю у Рівному чи іншому місті України для цього легко на електронних аукціонах системи Прозорро.Продажі. При цьому вам потрібно зареєструватися на одному з акредитованих майданчиків. Зверніть увагу на вже перевіреного партнера - майданчик ТОВ “Українська універсальна біржа”. 

Купити землю у Рівному за вигідною ціною та прозорими умовами

Українські інвестори уже неодноразово підтверджували, що земельні ділянки є вдалим варіантом для вкладу капіталу. Перевагами цього ринку є фізична сталість об’єктів у просторі та короткий проміжок між інвестицією та отриманням прибутку. 

Ці фактори й визначають популярність торгів з реалізації ділянок в різних містах України. Так купити землю у Рівному за вигідною ціною можна в системі Прозорро.Продажі. Шукайте найкращі пропозиції на майданчику ТОВ “Українська універсальна біржа”.

Сам електронний модуль Prozorro.Sale функціонує уже понад 5,5 років. За цей час він неодноразово доводив свою ефективність у продажі цінних активів. Користуючись таким сучасним методом торгів, ви унеможливлюєте корупційний фактор, робите відносини між двома сторонами угоди прозорими.

На земельних аукціонах в режимі онлайн ви знайдете такі види ділянок: сільськогосподарські, ті, які призначені для будівництва, рекреаційні, ті, які належать до водного фонду або до галузей промисловості, оборони, зв’язку, енергетики тощо.

Купуйте або продавайте землю на чесному ринку, отримуйте у свою власність державні чи комунальні ділянки просто зараз. Усе це можна робити прямо зі свого смартфона, не полишаючи власний будинок. Використовуйте найбільшу базу даних - систему Прозорро.Продажі - та обирайте свій варіант. А для участі в аукціоні реєструйтеся на майданчику ТОВ УУБ.

Як у Рівному купити землю через електронний майданчик ТОВ УУБ

Електронна система Прозорро.Продажі, через яку сьогодні можна купити землю у Рівному чи іншому місті України, є дворівневим механізмом. Як це працює? Дані про об’єкт, який виставляється на торги, одночасно публікуються на всіх підключених акредитованих майданчиках. На останніх і відбувається процес взаємодії між організаторами аукціонів та потенційними покупцями.

Кожен із майданчиків Прозорро.Продажі має свої переваги. Наприклад, у sale.uub.com.ua зручний сайт, якісна технічна підтримка, повний юридичний супровід, додаткові опції. Серед останніх Телеграм- та Вайбер-боти по землі. Налаштувавши їх, ви будете отримувати сповіщення про нові ділянки виставлені на торги у вибраному регіоні.

Справедливі аукціони з продажу землі сьогодні можливі, зокрема завдяки системі Прозорро.Продажі та майданчику ТОВ “Українська універсальна біржа”. Підприємці отримали реальну можливість придбати ділянку за справедливою ринковою ціною без дискримінації та хабарів.

Слідкуйте за новинами земельного ринку на офіційній сторінці ТОВ УУБ у Facebook та на нашому YouTube-каналі.