Землю у Вінниці купити можна на е-аукціонах

Зовсім нещодавно в українському законодавстві відбулися зміни, які вже зараз дозволяють продати або купити землю у Вінниці на законних умовах. При цьому варто звернути увагу на те, що проходять аукціони з реалізації угідь у надзвичайно зручному електронному форматі. Це означає, що потенційному інвестору відтепер не потрібно витрачати величезну кількість свого часу задля вирішення дрібних бюрократичних питань. Все це зараз можна зробити онлайн.

Щоб стати повноцінним учасником земельних торгів, достатньо пройти реєстрацію на будь-якому з майданчиків системи Прозорро.Продажі. Зокрема одним із таких є ТОВ “Українська універсальна біржа”.

Як купити землю у Вінниці з максимальною вигодою

Інформація про те, як купити землю у Вінниці та інших містах України залишається актуальною й до сьогодні. Що варто знати про оновлений ринок угідь?

Сьогодні перед інвесторами відкрито широкий спектр можливостей, адже вони можуть купити ділянку будь-якого цільового призначення:

  • під забудову (житлову, громадську чи комерційну);
  • промисловості, транспорту, оборони, енергетики чи зв’язку - передбачає експлуатацію інфраструктури цих галузей;
  • сільськогосподарські;
  • водного фонду - облаштування прибережних зон;
  • рекреації, оздоровлення тощо.

Щодо форми власності, то на електронних торгах доступні як державні та комунальні, так і приватні ділянки. Щоправда, перші дві категорії реалізуються виключно через онлайн-аукціони, а от останні - за бажанням власника.

Де проводяться такі торги? Минулого року також було прийнято рішення про адміністратора земельних аукціонів, яким визначили ДП “Прозорро.Продажі”. Якщо коротко, то модуль Prozorro.Sale створили українські фахівці ще у 2016 році як інструмент для боротьби з корупційними проявами у сфері реалізації різного державного та комунального майна. Основна ідея творців Прозорро.Продажі полягає в публічності аукціонів, що унеможливлює будь-які махінації.

За понад 5 років функціонування система Prozorro.Sale вже встигла продемонструвати неабияку ефективність. Щоб переконатися в цьому, достатньо проаналізувати наступні цифри:

  • 458 тисяч проведених аукціонів;
  • більше 52 000 учасників;
  • понад 67 млрд грн доходу до місцевих бюджетів.

Сьогодні ці показники продовжують зростати, зокрема й завдяки напряму земельних торгів. Долучитися до них можете й ви. Для цього станьте клієнтом одного з майданчиків системи Прозорро.Продажі, наприклад ТОВ “Українська універсальна біржа”.

У Вінниці купити землю можна через е-майданчик ТОВ УУБ

Раніше інвестори, які хотіли придбати ділянку, стикалися з бюрократією, що знижувало у них інтерес до торгів. Сьогодні ж все це можна вирішити буквально у “два кліки”. Для цього не потрібно нічого більшого, крім комп’ютера чи ноутбука та швидкісного інтернету.

Пройдіть реєстрацію на майданчику ТОВ “Українська універсальна біржа”. Так ви отримаєте доступ до найбільшої в Україні бази даних про торги, на яких можна купити землю у Вінниці чи будь-якому іншому місті України. Також ми наполегливо рекомендуємо налаштувати наші спеціальні боти в Telegram та Viber, щоб відстежувати появу нових аукціонів. Долучайтеся до офіційної сторінки УУБ у Facebook та дізнавайтеся ще більше актуальної інформації про майбутні торги.