Землю в Бориспільському районі купити можна через е-майданчик

Сьогодні купити землю в Борисполі чи іншому населеному пункті нашої держави надзвичайно просто. Відтепер, завдяки змінам у чинному законодавстві, цей процес відбувається у два кліки без посередників та хабарів. Все що потрібно для участі у земельних торгах - бути клієнтом одного з майданчиків системи Прозорро.Продажі, наприклад ТОВ “Українська універсальна біржа”.

Купити землю в Борисполі через оновлені електронні аукціони

Бориспіль - це середнє за українськими мірками місто (63 тисячі населення), що входить до київської міської агломерації. Саме останній факт і впливає на привабливість цього населеного пункту. Населення міста щороку зростає, відповідно підвищується попит на житло та різні комерційні заклади.

Сьогодні законно купити землю в Бориспільському районі або в самому населеному пункті можна надзвичайно легко - достатньо зареєструватися на майданчику ТОВ “Українська універсальна біржа”. Після цього ви отримаєте доступ до величезної бази даних про торги угіддями.

Вибір цільового призначення землі в Борисполі є дійсно величезним. Серед основних категорій угідь можна виділити наступні:

  • для житлової, громадської та комерційної забудови;
  • аграрні - використовуються не лише для ведення сільського господарства, а й розташування інфраструктури відповідної галузі;
  • оздоровчо-рекреаційні;
  • історико-культурні;
  • лісогосподарські;
  • водного фонду;
  • землі “критичних галузей” - передбачають експлуатацію угідь для потреб промисловості, транспорту, оборони, енергетики та зв’язку.

Згідно з офіційними даними, найбільший попит в Борисполі мають ділянки під забудову, особливо житлову та комерційну, а також промислового та транспортного призначення. Знову ж таки, причиною цього є близькість населеного пункту до столиці.

Вкотре нагадуємо, що переглянути актуальні лоти та власне взяти участь у земельних торгах ви зможете після проходження процедури реєстрації на майданчику ТОВ УУБ.

У Борисполі купити землю можна через майданчик ТОВ “Українська універсальна біржа”

Інвестувати в угіддя було вигідно в усі часи. Особливо рентабельно, якщо ділянка знаходиться у дуже вигідному місці. Передмістя Києва є чи не найпривабливішим регіоном для інвесторів, тому й торги на яких можна купити землю в Борисполі, Броварах, Ірпені та інших населених пунктах є дуже популярними.

Для початку вам потрібно зареєструватися на платформі ТОВ “Українська універсальна біржа”. У разі виникнення проблем, можете скористатися консультацією від фахівців, зателефонувавши за номером (044) 221-32-33. Наші спеціалісти нададуть якісну технічну та юридичну підтримку, а також допоможуть розробити стратегію, з якою ви легко переможете в торгах.

Майданчик sale.uub.com.ua має зручний, простий та зрозумілий інтерфейс. Завдяки фільтрам ви можете відсортувати лоти за потрібними параметрами, що значно спростить пошук цікавих ділянок. Також ми рекомендуємо підключити наші земельні боти в Телеграм та Вайбер. Налаштуйте їх, щоб отримувати миттєві повідомлення про появу нових лотів. Також долучайтеся до офіційної Facebook-сторінки УУБ, щоб мати ще більше корисної та актуальної інформації про майбутні торги.