Придбати землю у м. Чернівці на майданчику sale.uub.com.ua

Сьогодні купити землю в Чернівцях, як і будь-якому іншому місті України, ви зможете на електронних аукціонах Prozorro.Sale. Доступ до подібних активів, що є державною або комунальною власністю, усім бажаючим відкрився після ухвалення закону №1444-ІХ. Ніякого хабарництва чи закулісних домовленостей – учасники торгів конкурують між собою на однакових, доступних усім умовах.

Купити землю у м. Чернівці та інших регіонах країни на аукціонах Прозорро.Продажі

Розташований за 40 км від кордону з Румунією, обласний центр з населенням більше ніж 260 тис. жителів відіграє важливу роль в економічному та соціально-культурному житті країни. Історична столиця Буковини приваблює гостей міста унікальною архітектурою. Мальовничі Чернівці, купити землю в яких ви можете на майданчику sale.uub.com.ua, неодноразово очолювали різноманітні рейтинги міст, обов’язкових для відвідування і досвідченими мандрівниками, і туристами-новачками. Воно має унікальне розташування, адже знаходиться поруч одразу з двома цікавими пам’ятками, що входять до переліку семи чудес України: Кам’янець-Подільською і Хотинською фортецями. Також звідси можна швидко доїхати до Яремчі і побачити карпатські гори.

Завдяки прозорим електронним торгам Prozorro.Sale учасники можуть купити землю у м. Чернівці та інших регіонах України на однакових умовах, без надання очевидних переваг тим, хто знає потрібних людей або заплатив хабар. В середньому придбати ділянку під забудову тут можна за 1 000 $-6 000 $ за сотку. Фінальна ціна лота формується у ході чесного конкурентного змагання. Ставки робляться анонімно, що виключає будь-які закулісні домовленості між учасниками. Переможцем система автоматично визнає учасника, ставка якого на момент завершення аукціону була найбільшою.

Купити земельну ділянку в Чернівцях на електронному майданчику

Української універсальної біржі

За останні п’ять років революційний ІТ-стартап допоміг успішно реалізувати та здати в оренду сотні найрізноманітніших комунальних, державних і приватних активів. Житлові квартири та будинки, комерційні, громадські, промислові приміщення і споруди, земельні ділянки, дозволи на розробку корисних копалин, залізничні вагони, об’єкти малої приватизації, майно банкрутів – 459 тис. публічних онлайн-аукціонів вже принесли державному бюджету близько 67 млрд. грн. прибутку.

За останні пів року на акредитованих майданчиках Прозорро.Продажі, у тому числі платформі ТОВ «Українська універсальна біржа», оголошено 5,5 тис. земельних торгів сумарною вартістю 1,5 млрд. грн. Наразі загальна площа усіх ділянок перевищує 72 тис. га, а прибуток від уже завершених аукціонів складає 406 млн. грн.

Для того, щоб купити землю в Чернівцях або іншому регіоні країни, вам необхідно пройти швидку процедуру реєстрації та подати заявку на обраний лот. Підпишіться на щоденну E-mail-розсилку, а також наші земельні Telegram- і Viber-боти – швидше за всіх отримуйте інформацію про оголошення нових аукціонів.