Купити ділянку землі в Дніпрі через е-майданчик

Сьогодні купити землю в Дніпрі та інших містах України можна абсолютно прозоро та без посередників. Все це стало можливо завдяки низці постанов та законів, що були ухвалені протягом останніх двох років. Відтепер для участі в торгах не потрібно проходити пекельне коло бюрократичних жахів. Для цього достатньо зареєструватися на одному з майданчиків системи Прозорро.Продажі, наприклад на ТОВ “Українська універсальна біржа”.

Купити землю в Дніпрі через торги електронної системи Прозорро.Продажі

Купити землю в Дніпрі чи будь-якому іншому місті України можна для найрізноманітніших цілей - будівництва житлового чи комерційного комплексу, обслуговування промислової чи транспортної інфраструктури тощо. При цьому перед потенційними інвесторами відкривається широкий вибір як цільового призначення ділянок, так і форм власності.

Варто зазначити, що на електронних торгах для купівлі доступні найрізноманітніші ділянки, крім державних та комунальних сільськогосподарських, їх можна лише орендувати. Всі ж інші угіддя ви можете придбати на офіційних аукціонах.

Для участі в торгах достатньо зареєструватися на одному з майданчиків системи Прозорро.Продажі. Однією з таких платформ є ТОВ “Українська універсальна біржа”, яка має величезний досвід у сфері проведення різноманітних аукціонів.

Експерти відзначають, що відкриття ринку землі призведе до поступового підвищення вартості ділянок різного цільового призначення. Річ у тому, що українські угіддя перед початком електронних торгів мали значно нижчу вартість за середньоєвропейську. На це було кілька причин: відсутність досвіду роботи з ринком землі, значна деградованість грунтів, значна корупція в цій сфері.

Однак сьогодні ці проблеми вже вирішені, адже урядом було ухвалено рішення про переведення торгів у електронний формат. Для участі в аукціоні, на якому можна купити ділянку землі в Дніпрі, Львові, Миколаєві, Одесі чи будь-якому іншому місті України просто зареєструйтеся на майданчику ТОВ “Українська універсальна біржа”.

Землю в Дніпрі купити можна через електронний майданчик ТОВ “Українська універсальна біржа”

Оновлений електронний формат торгів значно спростив процедуру купівлі/продажу угідь. Відтепер для подачі документів та розв’язання низки інших бюрократичних питань не потрібно їхати в офіс та годинами стояти в чергах. Сьогодні все це можна зробити навіть зі свого будинку, за умови наявності ноутбука чи комп’ютера та підключення до мережі інтернет.

Загалом для участі в аукціоні на якому можна купити землю в Дніпрі чи іншому місті України достатньо виконати наступний алгоритм:

  • зареєструватися на майданчику sale.uub.com.ua;
  • вибрати найцікавіший лот та подати заявку на участь в аукціоні;
  • надати адміністраторам майданчика усі необхідні документи;
  • сплатити обов'язкові реєстраційний та гарантійний внески;
  • зробити власну цінову пропозицію.

Щодо переможця торгів, то система автоматично обирає його за найбільшою ставкою. Тому ви можете не хвилюватися за справедливість кінцевого результату аукціону.

Для швидкого пошуку потрібного угіддя ми рекомендуємо налаштувати чудові земельні боти в Telegram та Viber. Це дозволить вам отримувати миттєві сповіщення про те, що в системі Прозорро.Продажі з’явився новий лот. Також підписуйтеся на нашу офіційну сторінку УУБ у Facebook, щоб мати ще більше інформації про майбутні торги.