Ділянку землі в Харкові купити можна на прозорих онлайн-торгах

Сьогодні, щоб купити землю в Харкові чи будь-якому іншому місті України, не потрібно обходити десятки кабінетів чи платити комусь хабарі. Досить лише зареєструватися на одному з офіційних майданчиків Прозорро.Продажі, наприклад, ТОВ «Українська універсальна біржа» і всі доступні аукціони будуть у вас під рукою. 

Купити ділянку землі в Харкові для ведення бізнесу чи інших цілей

Питання про те, де купити землю в Харкові наразі є дуже актуальним. Багато підприємців цікавляться можливістю придбати ділянку для будівництва житлових будинків чи комерційних приміщень. Забезпечити чесність таких угод готова система Прозорро.Продажі разом із акредитованими майданчиками на зразок ТОВ «Українська універсальна біржа». Вони займаються зв’язком продавця і покупця, натомість Prozorro.Sale є просто базою даних. 

Такий публічний механізм роботи українських ринків створив справжню революцію. З 2016 року активи державної і комунальної власності можна реалізувати не просто прозоро, а й зручно. Зробивши декілька кліків, ви зможете придбати або орендувати будь-який з об’єктів, виставлених на онлайн-торги. Тепер вам не потрібно витрачати час на купу бюрократичних питань, а організаторам аукціонів – на рекламу та залучення потенційних покупців.

На електронних торгах Прозорро.Продажі ви знайдете широкий вибір ділянок різного цільового призначення, наприклад, для будівництва, с/г чи лісогосподарські, промислові, рекреаційні та багато інших. Ціна на них залежить від багатьох факторів (регіон, площа та ін.) і має досить широкий діапазон. Найвигідніші пропозиції чекають на потенційних покупців на майданчику ТОВ УУБ, де ви знайдете ділянки різних форм власності.

 У Харкові купити землю можна через майданчик ТОВ УУБ

Система електронних торгів Prozorro.Продажі є базою даних з лотами активів переважно державної і комунальної власності. Для того, щоб стати учасником таких аукціонів, вам потрібно зареєструватися на акредитованому майданчику, наприклад, sale.uub.com.ua. Тут ви зможете купити землю в Харкові та інших українських містах.

Зручний інтерфейс майданчика ТОВ «Українська універсальна біржа» дозволить вам легко відсортувати потрібні лоти за різними параметрами та подати свою цінову пропозицію на торги. Тут ви знайдете не лише землю, а й нерухомість, об’єкти спиртової галузі, автомобілі, металобрухт та багато чого іншого. 

Нагадуємо, що ви можете отримати консультацію від працівників ТОВ УУБ щодо участі в аукціонах, завантаження документів та інших питань. Звернутися до них можна за телефоном (044) 221-32-33. Також налаштовуйте спеціальні земельні Вайбер- і Телеграм-боти для того, щоб отримувати швидкі сповіщення про нові торги ділянками в Прозорро.Продажі. Обирайте потрібний регіон, площу та інші параметри. 

Ви також можете долучитися до офіційної сторінки ТОВ «Українська універсальна біржа» у Facebook та до нашого YouTube-каналу і бути в курсі всіх новин земельного ринку та інших напрямів роботи Prozorro.Sale.