В Івано-Франківську купити землю можна на е-торгах

Протягом останніх двох років в українському законодавстві відбулися кардинальні зміни. Відтепер кожен охочий може на цілком законній основі купити землю в Івано-Франківську чи іншому місті нашої держави. При цьому процедура відчуження угідь є досить простою та зрозумілою, що є вигідним як для організатора торгів (землевласника), так і потенційного інвестора.

Сьогодні для участі в аукціоні не потрібно витрачати величезну кількість часу на розв’язання різних бюрократичних проблем, адже вся процедура подачі документів та власне проведення самого продажу відбувається в електронному форматі. Саме вищезгадані фактори й визначають неабияку популярність онлайн-торгів. Зареєструйтеся на одному з майданчиків Прозорро.Продажі, щоб стати учасником земельних аукціонів.

Як офіційно купити землю в Івано-Франківську

Ринок угідь в Україні функціонує вже понад 8 місяців. Однак навіть сьогодні величезна кількість потенційних продавців та покупців не до кінця розуміють умови та процедуру відчуження ділянок. Тому й не дивно, що інформація про те, як купити землю в Івано-Франківську, залишається актуальною дотепер.

Сьогодні реалізація ділянок різного цільового призначення відбувається у зручному електронному форматі через спеціальні акредитовані майданчики системи Прозорро.Продажі, яка до того ж є дворівневою:

  • власне модуль Prozorro.Sale - є базою даних про об’єкти продажу. Після публікації інформації про лот, вона автоматично публікується на всі електронні платформи, що мають відповідну акредитацію;
  • офіційні майданчики - є так званим “посередником” між організатором торгів (власником землі) та потенційним покупцем.

Івано-Франківськ, завдяки своїм культурним та історичним особливостям, а також вигідному географічному положенню, завжди приваблював інвесторів. Будівництво житлових та комерційних комплексів, обслуговування промислових об’єктів, облаштування зони рекреації та відпочинку - кожен з цих видів діяльності потребує земельних ресурсів. Саме тому ринок угідь сьогодні є одним із найактуальніших для цього міста..

Як уже було сказано вище, купити землю в Івано-Франківську можна через електронний модуль Prozorro.Sale. Сьогодні в системі Прозорро.Продажі є понад 40 акредитованих платформ. Кожна з них має свої переваги та недоліки. Ми ж рекомендуємо вам майданчик ТОВ “Українська універсальна біржа”, який є одним із найдосвідченіших гравців на ринку.

Землю в Івано-Франківську купити можна на майданчику ТОВ УУБ

Більшість експертів відзначають, що сьогодні найрентабельнішим напрямом для інвестування є земельні ресурси. Пояснюють це наступними факторами:

  • просторовою стабільністю угідь - їх неможливо фізично знищити;
  • використання ділянок у величезній кількості галузей - сільському господарстві, будівництві, промисловості тощо;
  • угіддя - це той ресурс, для утримання якого не потрібні величезні капіталовкладення.

Саме ці фактори й визначають популярність торгів, на яких можна купити землю в Івано-Франківську чи будь-якому іншому місті України. Для того, щоб придбати ділянку, використовуйте тільки перевірені майданчики, як от ТОВ “Українська універсальна біржа”.

Також рекомендуємо налаштувати наші спеціальні земельні боти в месенджерах Viber і Telegram, щоб миттєво отримувати сповіщення про нові торги з продажу угідь. Також долучайтеся до офіційної сторінки УУБ у Facebook та відстежуйте інформацію про майбутні аукціони.