Купити ділянку землі у м. Київ на електронному майданчику sale.uub.com.ua

Завдяки електронній системі Prozorro.Sale купити землю в Києві та інших містах України сьогодні можна без зайвої бюрократії та хабарів. Варто лише зареєструватися на офіційному майданчику Української універсальної біржі та подати заявку на участь у обраному аукціоні.

Комунальна і приватна земля у м. Київ і як її купити на Прозорро.Продажі

Минулий, 2021 рік, став відправною точкою для української економіки. Уряд ухвалив кілька кардинальних рішень, що нарешті допомогли запустити вітчизняний ринок землі. Окрім резонансного закону, який дозволив почати реалізацію сільськогосподарських угідь, навесні уряд затвердив ще один – ЗУ «Про продаж і здачу в оренду державних та комунальних земель на електронних аукціонах». Тож тепер купити ділянку землі в Києві чи якомусь іншому місті України ви зможете цілком легально, без корупційних схем і багатомільйонних відкатів.

І комунальні, і державні земельні площі, виставлені на торги Прозорро.Продажі, мають різне цільове призначення. Звісно, найбільшою популярністю у столиці користуються ділянки для житлової, громадської або комерційної забудови. Їх вартість залежить від місця розташування і може коливатися від 500$ (у приміському Деснянському районі) до 100 000$ (на елітному Печерську) за 100 кв. м. Також на електронних торгах у Києві можна купити землю промислового призначення, рекреаційного, оздоровчого, лісогосподарського або водного фонду.

Рішення про виставлення лотів на аукціон приймає Київська міська державна адміністрація, вона ж виступає організатором аукціону в системі Prozorro.Sale. Остання є дворівневою і, крім електронного модуля, який забезпечує технічну сторону проведення торгів, складається з кількох десятків спеціалізованих майданчиків на зразок ТОВ «Українська універсальна біржа». Тільки після реєстрації на ньому ви отримаєте можливість подавати заявку на участь в аукціоні, робити ставки та оскаржувати неправомірні дії інших учасників.

Купити ділянку землі у Києві чи іншому місті на майданчику sale.uub.com.ua

Прозорі торги, на яких можна купити в Києві землю промислового призначення, ділянку, що ідеально підійде для зведення елітної житлової нерухомості, сучасного готелю, спортивного або торговельно-розважального комплексу, допоможуть вам розпочати власний бізнес з чистого аркушу, без хабарів та тіньових схем. Для перемоги також не потрібно мати друзів у владних колах – система автоматично визнає ним учасника, який зробив найбільшу ставку.

Персональний менеджер електронного майданчика ТОВ УУБ надасть докладну консультацію щодо того, як обрати землю і купити в Києві чи якомусь іншому місті України найкращу ділянку. Ще більше актуальної інформації дізнавайтеся на нашому YouTube-каналі, офіційній сторінці у Facebook, через земельні боти у Telegram і Viber. Обирайте лоти, робіть ставки і перемагайте в аукціонах!