Землю в Київській області купити можна через систему Прозорро.Продажі

Купити землю в Київській області чи будь-якому іншому регіоні України сьогодні можна за зручною онлайн-процедурою. Кожен інвестор отримав право участі у справедливих торгах, що проходять на акредитованих майданчиках системи Прозорро.Продажі.

Як вигідно купити землю в Київській області

Протягом останніх 30 років в українському суспільстві точилися гострі суперечки, що стосувалися питання відкриття повноцінного та законного ринку землі. Противники аргументували свою позицію тим, що угіддя - це найцінніший ресурс нашої держави, який апріорі не має продаватися. А от прихильники відкриття ринку землі наводили пункти з Конституції України, де чітко написано, що кожен громадянин має право на вільне розпорядження своєю власністю, якою і є ділянки різного цільового призначення.

Чинна влада підтримала думку останніх, адже минулого року в нашій державі офіційно було дозволено вільний обіг угідь, а також визначено електронний формат їх реалізації.

Парламентарі мали досить багато часу на розробку та прийняття нормативно-правової бази, яка б забезпечила справедливе функціонування ринку. Спочатку було ухвалено рішення про скасування мораторію на обіг сільськогосподарських угідь приватної власності. При чому до 2024 року цей сегмент ринку функціонуватиме в досить обмеженому вигляді, адже право купити аграрну землю в Київській області та інших регіонах поки що мають тільки фізичні особи.

Наступним важливим кроком став дозвіл на продаж угідь різного цільового призначення (крім сільськогосподарських) державної та комунальної власності.

Окремо було прийнято рішення про адміністратора земельних торгів - ДП “Прозорро.Продажі”. Модуль Prozorro.Sale було створено ще у 2016 році як інструмент боротьби з корупцією у сфері реалізації державного та комунального майна. І ефективність Прозорро.Продажі дійсно вражає: вже зараз проведено понад 450 тисяч аукціонів, завдяки яким держава отримала дивідендів на суму в 60 млрд грн.

Одним із ресурсів, який допоможе зробити українську економіку сильнішою є земля, купити в Київській області яку ви можете на майданчику ТОВ “Українська універсальна біржа”. Для участі в торгах просто пройдіть нескладну процедуру реєстрації на sale.uub.com.ua.

Купити землю в Київській області через майданчик ТОВ “Українська універсальна біржа”

Електронний формат аукціонів допомагає вивести продаж землі на якісно новий рівень. Відтепер подача документів та власне участь у торгах відбувається у два кліки. При цьому вам не обов’язково їхати в офіс, адже зробити все це можна навіть зі свого будинку за наявності хорошого підключення до мережі інтернет та ноутбука чи комп’ютера.

Для того, щоб купити землю в Київській області чи будь-якому іншому куточку України ми рекомендуємо використовувати перевірену роками платформу ТОВ “Українська універсальна біржа”. Наш майданчик пропонує низку послуг, які допоможуть вам з легкістю перемогти у торгах:

  • якісна допомога наших фахівців - для консультації зателефонуйте за номером (044) 221-32-33;
  • земельні боти в Telegram та Viber - налаштовуйте їх за потрібними вам параметрами та отримуйте сповіщення про появу торгів прямо на смартфон;
  • регулярні семінари та лекції тощо.