Купити земельну ділянку в Кирилівці на онлайн-торгах Prozorro.Sale

З наданням дозволу продавати та здавати в оренду державні і комунальні ділянки через електронні аукціони Prozorro.Sale, купити землю в Кирилівці, як і інших прибережних містечках та селах, зараз можуть усі бажаючі. Зміни в законодавстві відкривають нові перспективи для представників бізнесу. Будьте першими, хто втілить свою мрію в життя!

Купити земельну ділянку в Кирилівці та інших населених пунктах на аукціонах Прозоро.Продажі

Окрім сільськогосподарських земель приватної власності (паїв), про які останній рік говорять буквально всі, в Україні нараховується близько 10 млн. га державних і комунальних угідь. До того ж, продажу та оренді, згідно закону №1444-ІХ, тепер підлягають і інші земельні ділянки. Тож сьогодні в Кирилівці можна купити землю наступного призначення:

  • для житлової, комерційної та громадської забудови;
  • рекреаційного або оздоровчого призначення;
  • лісогосподарського, водного фонду;
  • стратегічного значення – промисловості, енергетики, транспорту, зв’язку, оборони.

Відоме на всю Україну курортним відпочинком, селище міського типу Кирилівка розташоване на березі Азовського моря. На сьогоднішній день являється адміністративним центром селищної громади, до складу якої входить сім сіл. Кількість населення трохи менше 3,5 тис. осіб, однак влітку вона зростає в десятки разів. Відпочити на мальовничому та водночас бюджетному курорті щороку приїжджають жителі найвіддаленіших куточків України.

Розташоване між двома лиманами, Молочним та Утлюцьким, село має всі умови для комфортного дозвілля. Поруч знаходиться Федотова коса – широкі піщані пляжі ідеально підходять для любителів тихого і спокійного релаксу. А зручна транспортна розв’язка дозволяє швидко дістатися до найближчих туристичних принад: дельфінарію, аквапарку, парку атракціонів, акваріуму, у заповідні зони Бірючого острову або відомий на всю Східну Європу біосферний заповідник Асканія-Нова.

Відтепер на електронних аукціонах Прозорро.Продажі у вас є унікальна можливість купити землю в Кирилівці або орендувати найбільш привабливий актив. А головне – зробити це прозоро, без таких звичних для нашої країни хабарів чи закулісних домовленостей.

Купити землю в Кирилівці на електронному майданчику sale.uub.com.ua

Особливістю електронних аукціонів Prozorro.Sale є їх повна відкритість як для учасників, так і для сторонніх спостерігачів. Кожні торги, на яких можна купити землю в Кирилівці чи якомусь іншому населеному пункті, дозволяється дивитися онлайн усім бажаючим. Ставки робляться анонімно, а ім’я переможця відкривається лише після їх закінчення.

Взяти участь в електронному аукціоні та купити землю в Кирилівці ви зможете на майданчику ТОВ «Українська універсальна біржа». Підпишіться на нашу щоденну E-mail-розсилку, офіційну сторінку у Facebook, скористайтеся зручними ботами у Telegram і Viber. Обирайте цікаві лоти і перемагайте в торгах!