Купити землю в Боярці на онлайн торгах

Сьогодні важко назвати підприємницьку діяльність, яка не потребує використання земельних ресурсів. Сільське господарство, будівництво та обслуговування житлових, промислових, транспортних й інших об’єктів, а також десятки інших сфер не можуть існувати без експлуатації угідь різного цільового призначення.

Вигідно купити землю в будь-якому населеному пункті країни, зокрема в Боярці, можна на аукціонах системи Prozorro.Sale. Для участі у торгах зареєструйтесь на акредитованому майданчику sale.uub.com.ua.

Як купити землю в Боярці за вигідними умовами

Боярка, розташована поблизу Києва, приваблює багатьох інвесторів, які хочуть купити земельну ділянку за вигідними умовами. Перш за все, важливо дослідити ринок землі у даному районі, визначити попит та цінову політику.

Далі слід звернути увагу на цільове призначення ділянки. Для ведення сільськогосподарської діяльності вам знадобиться с/г угіддя і т. д. Зауважте, що використовувати землю ви можете виключно в межах її цільового призначення.

При виборі земельної ділянки важливо врахувати розташування, комунікації, доступ до транспортних шляхів та інфраструктури.

Для досягнення вигідних умов ми рекомендуємо використати аукціони електронної торгової системи Prozorro.Sale. Адже саме на Прозорро.Продажі та її акредитованому майданчику ТОВ “Українська універсальна біржа” ви можете знайти необхідну пропозицію.

На sale.uub.com.ua доступні сотні цікавих аукціонів. Тому саме тут ви можете купити землю, яка відповідає вашим потребам, у Боярці чи будь-якому іншому населеному пункті країни.

Землю в Боярці можна купити на майданчику Української універсальної біржі

Сьогодні одним із найвигідніших способів придбати цінне майно та активи є участь в електронних аукціонах у системі Prozorro.Sale. Для участі у торгах пройдіть реєстрацію на акредитованому майданчику ТОВ “Українська універсальна біржа”.

УУБ - це платформа, яка об'єднує продавців та покупців земельних ділянок. Тут ви знайдете різноманітні пропозиції, що дозволить зробити обгрунтований вибір. Українська універсальна біржа сприяє підвищенню прозорості та конкуренції, що може призвести до отримання більш вигідної угоди для вас.

Як долучитися до аукціонів на УУБ? Для початку, ознайомтесь з усіма доступними на sale.uub.com.ua актуальними пропозиціями земельних ділянок в Боярці. Після цього виберіть ділянку, яка відповідає вашим потребам та бюджету.

Якщо ви остаточно обрали лот - подавайте заявку на участь в аукціоні. Будьте готові до конкурентного процесу та вчасно реагуйте на дії конкурентів, однак не виходьте за межі встановленого бюджету.

Не забувайте про зручні додатки Української універсальної біржі: електронну розсилку та земельні Viber- і Telegram-бот. Налаштувавши їх, ви будете отримувати сповіщення про оголошення на Prozorro.Sale нових аукціонів. Також долучайтесь до сторінки УУБ у Facebook та слідкуйте за найцікавішими пропозиціями на Прозорро.Продажі.