Землю в Броварах купити вигідно через е-аукціони

Зміни в законодавстві, що відбулися минулого року, дозволяють вільно продати або купити землю в Броварах та інших населених пунктах України. Відбувається цей процес абсолютно справедливо та відкрито завдяки електронній системі Прозорро.Продажі, яка є адміністратором усіх торгів угіддями.

Для швидкого пошуку потрібної ділянки або ж власне участі в аукціоні, зареєструйтеся на будь-якому з акредитованих майданчиків Prozorro.Sale. Ми рекомендуємо вам обрати платформу ТОВ “Українська універсальна біржа”, яка має величезний досвід проведення торгів та забезпечує комфортні умови для всіх клієнтів.

У Броварському районі можна купити землю різної форми власності та цільового призначення

Майже всі експерти та інвестори говорять, що угіддя є одним із найрентабельніших для інвестування ресурсів. Загалом земля має дві головні переваги: просторову сталість та швидку окупність. Ці фактори й визначають неабияку популярність торгів з реалізації угідь серед інвесторів. Вже сьогодні тисячі підприємців беруть участь в аукціонах, на яких можна купити землю в Броварському районі чи будь-якому іншому регіоні нашої країни. Шукати ділянки ви можете на різних платформах, однак пам’ятайте, що найкращі варіанти знаходяться на майданчику ТОВ “Українська універсальна біржа”.

На платформах системи Прозорро.Продажі представлений широкий вибір цільового призначення ділянок: аграрні, під забудову, рекреаційно-оздоровчі та угіддя, що експлуатуються для потреб промисловості, оборони, транспорту, енергетики та зв’язку тощо.

Щодо системи Прозорро.Продажі, то вона функціонує вже понад 5 років. За цей час на Prozorro.Sale з’явилася низка різних напрямів з продажу та оренди: нерухомості, вагонів, транспортних засобів, об’єктів спиртової галузі, металобрухту тощо. Однак основна особливість електронних торгів - це не величезний вибір аукціонів, а повна їх прозорість. Зареєструйтеся на майданчику ТОВ “Українська універсальна біржа” та переконайтеся в цьому самі.

Купити землю в Броварах через електронний майданчик ТОВ “Українська універсальна біржа”

Електронний формат земельних торгів має низку переваг, серед яких однією із головних є економія часу. Відтепер для участі в аукціоні підприємцям більше не потрібно стояти годинами в чергах для розв’язання безглуздих бюрократичних проблем. Зараз весь цей процес проходить швидко та просто, адже усі торги відбуваються в електронному форматі.

Для участі в онлайн-аукціонах на яких можна купити землю в Броварах, як і в інших населених пунктах нашої держави, потрібно зареєструватися на одному з майданчиків системи Прозорро.Продажі, наприклад на ТОВ “Українська універсальна біржа”. За наявності комп’ютера чи ноутбука та стабільного інтернету ви можете поборотися за потрібну ділянку на конкурентних торгах.

Для швидкого пошуку потрібної ділянки, налаштуйте наші спеціальні земельні боти в Telegram та Viber. Після їх підключення ви будете отримувати сповіщення про появу нових торгів прямо на свій смартфон. Також не забувайте про офіційну сторінку ТОВ УУБ у Facebook, де ми розміщуємо актуальну інформацію про майбутні аукціони.