Землю в Чернігові можна купити онлайн

Завдяки системі Prozorro.Sale вітчизняні підприємці навіть у воєнний час можуть купувати землю в Чернігові та інших населених пунктах України цілком легально та за вигідними умовами. Сьогодні цей процес відбувається без посередників чи знайомств. Все, що потрібно для того, щоб позмагатися за цікаву ділянку - пройти акредитацію на офіційному майданчику ТОВ “Українська універсальна біржа”.

Купити землю в м. Чернігів на зручних електронних торгах

Чернігів став одним із багатьох населених пунктів, які сильно постраждали на початку повномасштабного вторгнення агресора. За час активних бойових дій у місті було зруйновано безліч об’єктів цивільної, промислової та іншої інфраструктури. Однак одразу ж після деокупації Чернігівщини до обласного центру почав повертатися місцевий бізнес, який знаходився в пошуках оптимальних угідь різного призначення.

Сьогодні легально купити землю в Чернігові, як і в інших населених пунктах України, можна на офіційних майданчиках Prozorro.Sale на зразок ТОВ “Українська універсальна біржа”. Після акредитації на УУБ ви отримаєте доступ до електронної торгової системи, де вже зараз для купівлі доступні сотні ділянок.

Вибір угідь на аукціонах Української універсальної біржі дійсно вражає. Тут кожен підприємець знайде ділянку для власної справи - сільського господарства, промислової діяльності чи будівництва.

Сьогодні у Чернігові найбільший попит мають угіддя під забудову, оскільки в місті йде активне відновлення інфраструктури. Також досить популярними є ділянки транспортного та промислового призначення.

Зауважте, що ціна землі в Чернігові та його найближчих околицях приємно здивує. Оскільки через війну відбувся деякий відтік бізнесу з міста, зменшився попит на угіддя (у порівнянні з довоєнним часом), а відповідно й знизилася їх вартість. Тому якщо ви шукаєте ділянку для власного бізнесу - не гайте часу. Проходьте акредитацію на майданчику ТОВ “Українська універсальна біржа” та подавайте заявку на участь у цікавих аукціонах. У разі необхідності наші менеджери допоможуть вам розв’язати ту чи іншу проблему.

Купити землю у Чернігові на майданчику Української універсальної біржі

Торгівля на Прозорро.Продажі дозволяє підприємцям купувати землю у Чернігові в режимі онлайн. Подати заявку на участь в аукціоні, сплатити внески, зробити ставку - всі ці та інші процедури сьогодні можна виконати дистанційно. Система Prozorro.Sale повністю автоматизована, тому ніякі сторонні фактори не впливають на кінцевий результат торгів. 

Якщо ви бажаєте швидко знаходити потрібні лоти - рекомендуємо налаштувати спеціальні земельні Viber- та Telegram-бот, а також Email-розсилку від УУБ. Відповідно сповіщення про появу необхідного вам аукціону в системі Прозорро.Продажі будуть приходити прямо на ваш смартфон. Також долучайтеся до офіційної сторінки Української універсальної біржі в Facebook, де ми регулярно публікуємо інформацію про майбутні торги з продажу землі.