Землю в Кривому Розі купити можна через онлайн-торги

Онлайн-торги, що проходять через систему Прозорро.Продажі, дозволяють продати або купити землю в Кривому Розі чи іншому населеному пункті нашої держави абсолютно легально. Саме завдяки електронним аукціонам інвестори можуть стати власниками угідь державної, комунальної чи приватної власності. При чому для підприємців доступні ділянки різного цільового призначення: під забудову, сільськогосподарські, промислові тощо. Повний перелік лотів ви можете переглянути на майданчику ТОВ “Українська універсальна біржа”.

Купити землю в Кривому Розі - як правильно вибрати ділянку

Кривий Ріг - це потужний промисловий центр нашої держави. Саме великі економічні можливості завжди притягували інвестиції в це місто. Одним із найпопулярніших ресурсів у Кривому Розі є земля, адже вона потрібна майже для будь-якого виду діяльності: будівництва житлового чи комерційного комплексу, ведення підприємництва чи сільського господарства тощо.

Щодо реалізації угідь, то ця сфера в усі часи була однією із найкорумпованіших в Україні. Впливало на це декілька важливих причин: відсутність прозорого ринку землі, тотальний контроль недобросовісними чиновниками ділянок державної та комунальної власності тощо. Однак протягом останніх 2 років ця ситуація поступово змінювалася. За цей час парламентарі ухвалили низку законів та постанов, які сьогодні регулюють відносини на ринку угідь. Серед основних позитивних нововведень можна виділити наступні:

  • зняття заборони на відчуження приватних сільськогосподарських угідь;
  • переведення торгів державними та комунальними ділянками в електронний формат;
  • визначення ДП “Прозорро.Продажі” адміністратором усіх земельних аукціонів.

Сьогодні реалізація угідь відбувається через модуль Prozorro.Sale, який до того ж має два рівні:

  • власне Прозорро.Продажі як база даних про всі аукціони;
  • спеціальні акредитовані електронні майданчики на зразок ТОВ “Українська універсальна біржа”, які й відповідають за зв’язок між організатором (землевласником) та інвестором (покупцем).

Якщо ж ви бажаєте купити землю в Кривому Розі чи іншому населеному пункті України - просто пройдіть процедуру реєстрації на одній з офіційних платформ Прозорро.Продажі. Ми рекомендуємо звернути увагу на майданчик ТОВ “Українська універсальна біржа”, який за більшістю показників є одним із лідерів у системі Prozorro.Sale.

У Кривому Розі купити землю можна через майданчик ТОВ “Українська універсальна біржа”

Вкотре нагадуємо, що знайти найкращі варіанти для купівлі землі в Кривому Розі та інших містах України можна на платформах системи Прозорро.Продажі. Наприклад, після реєстрації на майданчику sale.uub.com.ua ви зможете переглянути всі доступні лоти, а також безпосередньо взяти участь у торгах.

Більшість наших клієнтів вперше в житті бере участь в аукціонах, тому досить прогнозовано у новачків виникають труднощі на різних їх етапах. Однак ви можете не хвилюватися, адже фахівці нашої біржі готові надати вам якісну юридичну та технічну підтримку. Для консультації телефонуйте за номером (044) 221-32-33.

Також ми рекомендуємо налаштувати наші спеціальні земельні боти в месенджерах Viber і Telegram, що допоможе отримувати миттєві сповіщення про появу нових торгів у системі Прозорро.Продажі.