Землю в Луцьку можна купити на аукціонах Prozorro.Sale

Угіддя - надзвичайно універсальний ресурс, без якого не може обійтися практично жодний бізнес. Будівництво, сільське господарство, виробництво товарів - ці, а також безліч інших видів діяльності потребують ділянок різного цільового призначення.

Тому якщо ви бажаєте купити землю в Луцьку чи будь-якому іншому населеному пункті України - запрошуємо на аукціони в системі Prozorro.Sale. Для участі у торгах достатньо пройти акредитацію на офіційному майданчику ТОВ “Українська універсальна біржа”.

Вигідно та швидко купити землю в Луцьку на офіційних електронних аукціонах

Купівля землі завжди була одним із найкращих варіантів для інвестиції. Цьому сприяє стабільність ринку та постійний попит на угіддя. Також використання землі у підприємницькій діяльності дозволяє досить швидко почати отримувати прибуток, що й приваблює вітчизняних інвесторів.

Угіддя в Україні завжди мали неабиякий попит. Однак тривалий час в нашій країні не було прозорих механізмів реалізації землі. Перші кроки в цьому напрямі розпочалися у 2020 році. Саме з того часу в Україні було ухвалено два фундаментальних закони - про продаж сільськогосподарської землі та про реалізацію угідь державної та комунальної власності.

Відповідно до вищезгаданих нормативно-правових документів, відчуження ділянок різного цільового призначення в нашій державі відбувається через електронну торгову систему Prozorro.Sale. Тому вже зараз кожен охочий підприємець може купити землю в Луцьку чи будь-якому іншому населеному пункті України на аукціонах на одному з офіційних майданчиків, зокрема на ТОВ “Українська універсальна біржа”. Менеджери УУБ допоможуть вам на кожному етапі торгів - від акредитації на sale.uub.com.ua до підписання договору.

Сьогодні Луцьк став другою домівкою не лише для внутрішньо переміщених осіб, а й для сотень бізнес-проектів, що здійснили релокацію. Саме тому у місті активно відкриваються все нові заклади харчування, хостели, кав’ярні та багато іншого.

Якщо ви бажаєте розпочати власну справу в Луцьку та шукаєте цікаву ділянку для свого бізнесу - скористайтеся аукціонами в системі Prozorro.Sale. Завдяки публічності ніякі сторонні особи не можуть вплинути на кінцевий результат торгів. Відповідно ви можете бути впевнені у справедливості аукціонів.

Вигідно купити землю в Луцьку на майданчику Української універсальної біржі

Система Prozorro.Sale дозволяє кожному підприємцю купити землю в Луцьку, як і в інших населених пунктах України, за відкритими умовами та справедливою ринковою ціною. Отримати право участі в аукціонах ви зможете після акредитації на майданчику Української універсальної біржі.

Налаштуйте зручні земельні Viber- та Telegram-бот, а також щоденну Email-розсилку від УУБ, щоб отримувати миттєві сповіщення про появу цікавих для вас лотів у системі Прозорро.Продажі. Долучайтеся до офіційної сторінки Української універсальної біржі у Facebook, де ми теж регулярно публікуємо інформацію про майбутні торги угіддями.