Купити ділянку землю в Одесі можна онлайн

Завдяки оновленому законодавству в Україні нарешті запрацював справедливий ринок угідь. Відтепер будь-який інвестор може купити землю в Одесі чи будь-якому іншому місті нашої держави на офіційній основі. Проходить цей процес відкрито, що стало можливим завдяки системі електронних торгів Прозорро.Продажі. Саме електронний формат унеможливлює будь-які корупційні прояви.

Купити землю в Одесі можна без посередників та за зручною процедурою

Проведення земельної реформи - одне із найпроблемніших питань української економіки останніх 30 років. Кожна попередня влада імітувала його вирішення, однак все завжди закінчувалося на словах. До реальних дій вдалися чинні парламентарі. Завдяки ретельно продуманому та оновленому законодавству, відносини на ринку угідь змінилися кардинально.

Сьогодні купити ділянку землі в Одесі може не кожен. Така ситуація склалася через низку обмежень на ринку угідь:

  • сільськогосподарські землі державної та комунальної власності залишаються під забороною продажу;
  • приватні аграрні ділянки поки що можуть купити лише фізичні особи, у розмірі не більше 100 га. Представники приватного бізнесу отримають таке право на початку 2024 року (однак для цієї категорії ліміт на купівлю буде становити 10 000 га);
  • щодо іноземних інвесторів, то вони не можуть купувати українські землі. Однак ця ситуація може змінитися, адже чинним законодавством передбачена можливість проведення загальнонаціонального референдуму з метою розв’язання даного питання.

Що стосується конкретно одеського ринку угідь, то експерти відзначають переважання попиту на ділянки під забудову (як житлову, так і комерційну). Однак купити землю в Одесі чи іншому місті України можна і для будь-яких інших цілей. Зробити це досить легко. Для участі у відкритих торгах вам достатньо стати клієнтом одного з офіційних майданчиків, наприклад ТОВ “Українська універсальна біржа”. Окрім аукціонів з реалізації угідь, на майданчику УУБ ви знайдете безліч інших напрямів: продаж комерційної нерухомості, транспорту, вагонів, об’єктів спиртової галузі тощо.

Землю в Одесі купити можна через майданчик ТОВ УУБ

Система Прозорро.Продажі, яка є офіційним адміністратором земельних торгів, функціонує у сфері реалізації різного державного та комунального майна вже понад 5 років. Завдяки своїй простоті та зручності електронні аукціони змогли завоювати прихильність мільйонів українців. Щоб купити землю в Одесі чи іншому місті України, вам необхідно зареєструватися на майданчику ТОВ “Українська універсальна біржа”.

Наша платформа є однією із найнадійніших на ринку з надання біржових послуг. Крім цього, майданчик ТОВ УУБ має низку інших важливих переваг:

  • простота інтерфейсу, що спрощує пошук потрібного лоту;
  • якісна підтримка від наших фахівців, яку можна отримати зателефонувавши за номером (044) 221-32-33;
  • зручні земельні боти в Telegram та Viber, після налаштування яких інформація про появу нових лотів в системі Прозорро.Продажі буде миттєво приходити на ваш смартфон;
  • регулярні семінари від наших фахівців;
  • офіційна сторінка у Facebook, де ви знайдете безліч інформації про майбутні торги.