Землю в Тернополі купити вигідно за допомогою е-аукціонів

Уже зараз купити землю в Тернополі чи будь-якому іншому місті України може кожен охочий громадянин, до того ж прямо зі свого будинку чи офісу. Відповідно до постанови Кабміну № 1013, продаж ділянок різного цільового призначення проводиться онлайн з використанням системи Прозорро.Продажі. Інвестори можуть розширити свою справу, використовуючи державні і комунальні землі.

Земельні ресурси сьогодні виставляються на торги у зручному електронному форматі, зокрема на офіційному майданчику ТОВ “Українська універсальна біржа”. Достатньо лише реєстрації, аби отримати доступ до всієї бази лотів у різних регіонах України.

Як купити землю в Тернополі за оновленою онлайн-процедурою

Однією з найбільш корумпованих сфер вітчизняної економіки завжди була реалізація землі. У той час, коли сільськогосподарські угіддя були під дією мораторію, обіг інших ділянок проводився за дуже сумнівними механізмами і фактично перебував у тіні.

Саме тому крок, який руйнує цю систему і починає земельну реформу в нашій державі, був абсолютно логічним. Переведення торгів землею в електронному публічному форматі стало рішучим виходом із застою у цій сфері. Тепер власники аграрних угідь не користуються чорним ринком для збуту своїх активів, а роблять це легально і збагачують держбюджет. Це ж саме відбувається із державними і комунальними ділянками. Формується ринкова ціна за об’єкти, а відносини між учасниками стають відкритими та прозорими. 

Справедливість кінцевого результату аукціонів забезпечує система Прозорро.Продажі разом із акредитованими майданчиками. Серед останніх можна виділити ТОВ “Українська універсальна біржа”, яка є надійним партнером українців уже понад 5 років, як платформа Prozorro.Sale, а біржові операції проводить із 1997 року.

Ви можете купити в Тернополі землю такого цільового призначення: під будівництво, для промислових потреб, рекреаційно-оздоровчі тощо. Вартість ділянок у цьому регіоні дорівнює середній по Україні. Зважаючи на це, а також на те, що різноманітність об’єктів тут доволі велика, кожен охочий зможе знайти землю, відповідно до своїх потреб.

Купити землю в Тернополі через офіційний майданчик ТОВ УУБ

Завдяки тому, що торги землею тепер проходять у системі Прозорро.Продажі, вам більше не потрібно довгий час шукати потрібну ділянку та звертатися напряму до адміністрацій, стоячи у великих чергах. Усе проходить зручно і швидко в режимі онлайн. Електронні аукціони відбуваються на спеціальних майданчиках на зразок ТОВ “Українська універсальна біржа”. Для участі вам потрібний лише ноутбук та стабільний Інтернет.

Після реєстрації на майданчику sale.uub.com.ua для вас відкривається величезний вибір ділянок різного призначення та форм власності. А скориставшись спеціальними Телеграм- і Вайбер-ботами від ТОВ УУБ, ви також зможете налаштувати сповіщення про оголошення нових аукціонів з реалізації землі в системі Прозорро.Продажі.

Отже, купити землю в Тернополі чи іншому місті зараз не тільки просто, а й вигідно.