В Ужгороді купити землю можна на електронних аукціонах

В останні кілька років у вітчизняному земельному законодавстві відбувалися активні зміни. Зокрема опрацьовувалися основні принципи та умови функціонування ринку землі, адже це питання дуже гостро обговорювалося у суспільстві.

Вже понад рік, як угіддя в Україні реалізуються на електронних торгах у системі Prozorro.Sale. Кожен охочий підприємець може купити землю в Ужгороді чи будь-якому іншому населеному пункті на одному з офіційних майданчиків Прозорро.Продажі, зокрема на платформі ТОВ “Українська універсальна біржа”.

Відтепер відчуження угіддя - це максимально прозорий, зрозумілий та швидкий процес. Вся процедура земельних торгів, від вибору аукціону до підписання договору, проходить у зручному електронному форматі. Відповідно інвесторам більше не потрібно проходити так зване “пекельне бюрократичне коло”.

Офіційно купити землю в Ужгороді можна вже зараз на аукціонах в системі Prozorro.Sale

Оновлений ринок землі в Україні функціонує з 01 липня 2021 року, тобто вже понад 16 місяців. Однак навіть зараз велика частина власників угідь та інвесторів не розуміє, як продати або купити ділянку. Тому вони починають масово користуватися послугами юристів, проте безліч корисної інформації про ринок землі у безплатному доступі можна знайти на майданчику sale.uub.com.ua у розділах “Новини” та “Статті”.

Реалізація угідь різного цільового призначення в Україні відбувається у дворівневій системі, де:

  • Prozorro.Sale - це єдина база даних про всі об’єкти продажу;
  • майданчики на зразок “ТОВ “Українська універсальна біржа” є так званими “посередниками” між продавцями та покупцями.

Сьогодні Ужгород, завдяки своєму вигідному розташуванню та історико-культурним особливостям, є надзвичайно перспективним місто в якому тисячі підприємців вже розпочали власну справу. Будівництво ЖК чи комерційної нерухомості, облаштування виробництва, логістична діяльність - жоден із вищеназваних бізнес-проектів не може обійтися без угідь.

Саме тому ринок землі в Ужгороді, на якому можна купити ділянку будь-якого цільового призначення, є таким популярним. В системі Prozorro.Sale, зазвичай, реалізуються угіддя державної та комунальної власності. Ціна на такі ділянки приємно здивує будь-якого інвестора. Тому не гайте час, а прямо зараз проходьте акредитацію на майданчику ТОВ “Українська універсальна біржа” та подавайте заявку на участь у цікавих аукціонах.

Землю в Ужгороді можна купити на торгах Української універсальної біржі

Чому інвестувати в угіддя - це вигідно? По-перше, земля є тим видом майна, який неможливо фізично знищити (на відміну від автомобіля чи нерухомості). По-друге, угіддя використовуються у різних сферах - с/г, будівництві, промисловості. Тому земля - це саме той актив, який з легкістю можна продати, адже покупець завжди знайдеться. По-третє, майже всі капіталовкладення в угіддя закінчуються на етапі купівлі.

Купувати ділянку ми рекомендуємо лише на офіційних платформах. Наприклад, ТОВ “Українська універсальна біржа”, яка вже майже 25 років ефективно функціонує на ринку біржових послуг. Ми постійно вдосконалюємо власні сервіси, щоб ваша участь в аукціонах з продажу-купівлі землі, зокрема в Ужгороді, була комфортною.

Серед останніх розробок відзначимо зручні земельні Viber- та Telegram-бот. Налаштуйте їх за потрібними параметрами та отримуйте сповіщення про появу цікавих для вас лотів у системі. Також не забудьте підключити Email-розсилку та долучитися до сторінку УУБ у Facebook, де ви знайдете багато корисної інформації.