Землю в Запоріжжі можна купити за онлайн-процедурою

Кардинальні зміни, які відбулися в українському законодавстві минулого року, диктують нам нові умови відносин на земельному ринку. Тепер купити землю в Запоріжжі чи іншому місті для будь-яких цілей можна на справедливих торгах у системі Прозорро.Продажі. На її спеціальних майданчиках на зразок ТОВ “Українська універсальна біржа” уже виставлені на аукціон сотні лотів із земельними ділянками по всій Україні, придбати які можна без корупційних махінацій.

Купити землю в Запоріжжі через онлайн-аукціони

Запоріжжя завжди було доволі промисловим містом, що зумовлює розбудову відповідної інфраструктури. Для цього підприємці купують чи орендують ділянки державної та комунальної власності.

Якщо раніше корумповані чиновники могли реалізувати активи за хабарі “потрібним” підприємцям, не залишаючи простору для розвитку чесного бізнесу, то тепер для справедливих торгів існує система Прозорро.Продажі. Вона стала основною платформою для новоствореного земельного ринку. 

Запровадження прозорих торгів ділянками викладені у нових нормативно-правових актах, зокрема у постанові КМУ № 1013. Використовуючи електронні аукціони, купити землю в Запоріжжі та стати інвестором нового ринку набагато простіше. По-перше, ви не проходите зайві бюрократичні процедури, а по-друге, можете бути впевнені у справедливості кінцевого результату торгів.

Сучасний модуль Prozorro.Sale, який був створений українськими ІТ-спеціалістами у 2016 році, робить реалізацію державного, комунального і приватного майна не лише простішою, а й відкритою та чесною. Це доводить 5 років плідної та успішною праці ДП “Прозорро.Продажі” та акредитованих майданчиків на зразок ТОВ “Українська універсальна біржа”. За весь час у системі було проведено близько пів мільйона торгів, які принесли до Держбюджету суму понад 66 млрд грн

Регулярно нові напрями економіки долучаються до прозорої роботи, що з кожним днем збільшує вище наведені цифри. Уже зараз ви можете взяти участь в аукціонах з продажу нерухомості, земельних ділянок, промислових об’єктів, транспортних засобів та інших активів. Детальну інформацію шукайте на sale.uub.com.ua.

У Запоріжжі купити землю можна через онлайн-майданчик ТОВ УУБ

У  містах найчастіше земля купується для забудови різного типу, наприклад, облаштування зони відпочинку, зведення житлових комплексів, будівництво комерційних приміщень. Знайти ідеальну для вас ділянку в системі Прозорро.Продажі легко за допомогою її офіційного майданчика ТОВ “Українська універсальна біржа”.

У такий спосіб ви забезпечите для себе чесні та прозорі відносини між учасниками земельного ринку. Фахівці майданчика ТОВ УУБ мають достатній досвід у проведенні електронних торгів, тому з легкістю допоможуть вам купити землю в Запоріжжі чи іншому місті на аукціоні. Вони нададуть вам підтримку в різних аспектах (технічному, юридичному). Телефонуйте на гарячу лінію (044) 221-32-33.

А також скористайтеся нашими ботами у Вайбер і Телеграм, за допомогою яких ви швидко знайдете ділянку у вибраному регіоні.