Придбати землю у Запорізькій області на торгах Прозорро.Продажі

Зараз орендувати або купити землю в Запорізькій області на максимально чесних та прозорих умовах мають можливість усі бажаючі. Для цього потрібно зареєструватися на сайті sale.uub.com.ua – акредитованому майданчику електронної системи Прозоро.Продажі – та подати заявку на обрані лоти.

Купити землю в Запорізькій області та інших регіонах України на аукціонах Prozorro.Sale

Минулий 2021 рік став переломним в процесі створення в Україні дієвого та прозорого земельного ринку. Чинності набули одразу два важливих законопроекти: стосовно дозволу реалізовувати або здавати в оренду сільськогосподарські угіддя, а також державні і комунальні ділянки іншого цільового призначення. Для цього влада вирішила використовувати вже перевірений інструмент – сучасну електронну торгову систему Прозорро.Продажі.

По-справжньому революційним рішенням для нашої країни стало скасування майже двадцятирічного мораторію. Відтепер купити с/г землю в Запорізькій області може кожен українець. Поки що до торгів на Prozorro.Sale допускаються лише фізичні особи, яким дозволяється купувати щонайбільше 100 га. Та через два роки – у 2024 році – до них вже зможуть долучитися і юридичні особи. Тоді також будуть збільшені і встановлені ліміти – до 10 000 га на одного покупця.

Поки що сільськогосподарську землю заборонено продавати іноземцям. Так само не можна купувати і державні угіддя аграрного призначення, площа яких в Україні становить більше 10 млн. га. Однак їх можна орендувати – на електронному майданчику sale.uub.com.ua ви знайдете десятки подібних лотів.

Також на Прозорро.Продажі ви можете купити землю у Запорізькій області, призначену для житлової і громадської забудови, лісогосподарського, водного, оздоровчого, рекреаційного фонду, для промислового виробництва, енергетики, оборони, зв’язку.

Купити земельну ділянку в Запорізькій області

на електронному майданчику Української універсальної біржі

Ось уже п’ять років завдяки онлайн-торгам Prozorro.Sale в Україні успішно реалізовуються та здаються в оренду найрізноманітніші державні, приватні і комунальні активи. Квартири, житлові будинки, громадські або виробничі приміщення, транспортні засоби, спеціалізована техніка, металобрухт, земельні ділянки, дозволи на розробку корисних копалин – 459 тис. аукціонів вже принесли нашій країні майже 67 млрд. грн. прибутку.

Як показує статистика, сьогодні купити с/г землю в Запорізькій області ви можете в середньому за 27 300 грн./га. Загалом же торги на Prozorro.Sale дозволяють встановити на цей актив дійсно конкурентну, ринкову ціну. На спеціалізованому майданчику ТОВ «Українська універсальна біржа» ви легко знайдете найбільш прибуткові ділянки та зможете придбати їх на дійсно прозорих умовах.

Скористайтеся нашою E-mail-розсилкою, підписуйтеся на спеціальні земельні боти у Телеграм і Вайбер – вчасно отримуйте актуальну інформацію щодо того, як купити землю в Запорізькій області та інших регіонах України.