Комерційну нерухомість на Позняках орендують через Prozorro.Sale

Позняки - це один із найкомфортніших для проживання житлових масивів української столиці. Тут є все - від чудового Дніпра до красивих зелених зон. Саме комфортність цього мікрорайону є причиною постійного збільшення чисельності його населення. 

Відповідно до зростання кількості жителів, підвищується й попит на різні комерційні об’єкти. Магазини, маркети, офіси, кафе та ресторани - безліч таких бізнесів вже сьогодні функціонують на Позняках. І їх кількість щороку зростає. Саме тому торги з оренди комерційної нерухомості на Позняках постійно стають все популярнішими. Взяти участь у цих аукціонах вже сьогодні можете й ви - для цього достатньо бути клієнтом майданчика ТОВ “Українська універсальна біржа”.

Оренда комерційної нерухомості на Позняках - правила вибору приміщення

Діловим центром України в останні десятиліття був і залишається Київ. На це впливають різні культурні, історичні, економічні та інші особливості, які в купі створюють так звану “інвестиційну привабливість” нашої столиці. Одним із найбільш успішних мікрорайонів Києва за цим показником сьогодні є Позняки. Це досить невеликий житловий масив на лівому березі Дніпра, який вже зараз розміщує на своїй території сотні різних бізнесів.

Чому комерційна нерухомість на Позняках, орендувати яку можна через майданчик ТОВ “Українська універсальна біржа”, вважається еталонною за показником “вартість/якість”? По-перше, ціна нежитлових будівель в цьому мікрорайоні є однією із найнижчих у Києві. По-друге, взявши в тимчасове використання комерційне приміщення на Позняках ви отримуєте об’єкт недалеко від центра міста. По-третє, виходячи з попередніх двох факторів - нежитлова нерухомість у цьому мікрорайоні є надзвичайно окупною та може давати прибуток надзвичайно швидко.

Найпопулярнішими комерційними об’єктами на Позняках, що представлені на електронних торгах, є:

  • торгові площі - маркети, магазини;
  • офіси;
  • заклади сфери обслуговування.

Ще одне важливе питання, яке постійно постає перед інвесторами - якими критеріями керуватися під час вибору приміщення? Єдиної відповіді не існує, оскільки все залежить від особливостей вашої майбутньої справи. Однак ми рекомендуємо аналізувати наступні особливості приміщення:

  • розташування;
  • площа;
  • цільове призначення;
  • загальний стан.

Орендувати комерційну нерухомість на Позняках через електронний майданчик ТОВ “Українська універсальна біржа”

Сьогодні відкриті торги з оренди комерційної нерухомості на Позняках проходять через електронні майданчики системи Прозорро.Продажі на зразок ТОВ “Українська універсальна біржа”. Щоб стати учасником подібного аукціону не потрібно нічого особливого - достатньо мати комп’ютер та доступ до мережі інтернет.

Як швидко знайти потрібний вам лот? Існує 2 способи:

  • використати фільтри (площа, бюджет, замовник, регіон тощо) на майданчику sale.uub.com.ua;
  • більш простий варіант - налаштувати наші спеціальні боти в Telegram та Viber.

Також ми рекомендуємо долучитися до офіційної сторінки УУБ у Facebook, де ми регулярно публікуємо інформацію про майбутні торги.