Орендувати комерційну нерухомість у м. Черкаси через майданчик ТОВ УУБ

У м. Черкаси оренда комерційної нерухомості через аукціони Прозорро.Продажі користується значним попитом серед вітчизняних підприємців. Завдяки публічним торгам, участь у яких можна взяти, не покидаючи робочого місця чи власного будинку, покупці знаходять цікаві активи за доступними цінами. До того ж, не потрібно шукати «своїх» людей та платити відкати – угоди укладаються чесно, усі порушення одразу оскаржуються, а винні сторони проходять перевірку відповідними органами контролю.

Аукціони з оренди комерційної нерухомості у м. Черкаси та по всій Україні в системі Прозоро.Продажі

На відміну від житлових об’єктів, по всій Україні та у Черкасах зокрема, оренда комерційної нерухомості передбачає тимчасове використання цілих будівель, споруд чи їх частин, а також земельних ділянок з метою отримання прибутку. Численні карантини та обмеження у пересуванні внесли свої корективи у ринок нерухомого майна. Звичні офіси поступаються багатофункціональним коворкінгам, збільшується попит на складські приміщення, що мають зручне розташування, на зміну громіздким торговим центрам приходять невеликі крамнички та кіоски.

Тож, скориставшись послугами електронного майданчика ТОВ «Українська універсальна біржа», ви залюбки відкриєте власну справу або переорієнтуєте вже існуючий бізнес, не лише вклавшись у короткі строки, а й зекономивши чималі кошти.

Чесно виграючи аукціони Prozorro.Sale з оренди комерційної нерухомості у м. Черкаси та інших регіонах, ви легко інвестуєте гроші у прибуткову справу. Так, з огляду на швидку окупність, офісні будівлі і приміщення завжди користуватимуться високим попитом незалежно від географічного розміщення. Лише за 2020 рік кількість робочих приміщень open-space в Україні зросла майже вдвічі.

На майданчику sale.uub.com.ua ви легко знайдете безліч аукціонів з оренди комерційної нерухомості з м. Черкаси чи якогось іншого регіону – з ремонтом і без, нестандартним плануванням, достатньою кількістю робочих місць та зручним паркінгом.

Оренда комерційної нерухомості у Черкасах на електронному майданчику sale.uub.com.ua

Взяти в оренду комерційну нерухомість в м. Черкаси або іншому населеному пункті за простою, зрозумілою процедурою, без хабарів та тіньових домовленостей легко. Саме для цього була створена електронна система Prozorro.Sale, що складається зі спеціалізованого технічного модуля та близько 40 онлайн-майданчиків на зразок ТОВ «Українська універсальна біржа».

Такі аукціони дозволяють залучити до пропозицій з оренди комерційної нерухомості у Черкасах та по всій Україні максимальну кількість учасників. Як наслідок – лоти продаються за ринковою ціною, а отримані кошти постійно наповнюють держбюджет.

Для участі в торгах вам необхідно попередньо зареєструватися на сайті sale.uub.com.ua, обрати найбільш привабливі лоти та подати власну цінову пропозицію. З усіма питаннями звертайтеся до нашої служби підтримки за телефоном (044)221-32-33. Підписуйтеся на щоденну E-mail-розсилку, нашу офіційну сторінку у Facebook, боти майданчика ТОВ «УУБ» у Telegram і Viber.