Комерційна нерухомість у Львові та її оренда у режимі онлайн на майданчику ТОВ УУБ

Нежитлові приміщення є дуже привабливим напрямком для інвестування. Одним із видів інвестицій є оренда комерційної нерухомості у Львові та інших містах України. Вона не потребує величезних одноразових капіталовкладень, а приносити прибуток може вже з першого місяця. Саме тому торги з цієї позиції на аукціонах є одним із найпопулярніших напрямків.

Майданчик ТОВ «Українська універсальна біржа» має великий вибір лотів щодо оренди комерційної нерухомості Львова та допоможе вам взяти в тимчасове користування виробниче, складське або будь-яке інше приміщення за найвигіднішими умовами.

Комерційна нерухомість у Львові та її оренда – основні особливості

Станом на сьогодні існує величезний попит на оренду комерційної нерухомості у Львові та інших містах України. Це пояснюється збільшенням кількості компаній (особливо у сфері послуг), кожна з яких прагне мати великий обладнаний офіс. Найбільш привабливою оренда є для «компаній-початківців», які не мають величезних коштів для придбання приміщення. З іншого боку, цей процес є вигідним як для орендодавця, який отримує пасивний дохід, так і для орендаря, який отримує нежитлове майно за досить невеликі кошти.

Комерційна нерухомість має різне цільове призначення, яке чітко структуроване на майданчику ТОВ УУБ. Згідно з ним виділяють: офісну, торговельну, промислову групу, та  об’єкти сфери послуг (заклади харчування, готелі й т.д.). Найбільший попит існує на оренду приміщень під офіси та магазини.

Перед тим, як орендувати нежитлову нерухомість потрібно детально вивчити місце розташування будівлі та її основні характеристики. Наприклад, магазин/кафе/офіс, що знаходиться у центральній частині міста буде більш прибутковим, аніж той, що перебуває на периферії. Більша площа приміщення зробить ваш бізнес привабливішим для відвідувачів. Також необхідно вирішувати безліч бюрократичних питань, що стосуються об’єкта оренди. Допоможе з цим завданням майданчик ТОВ «Українська універсальна біржа».

Оренда комерційної нерухомості у Львові – переваги

Очевидно, що велика частка компаній не має можливості на придбання приміщення. Тому вони вимушені орендувати комерційну нерухомість. Це має ряд переваг:

º фінансові затрати менші, ніж при покупці;

º простіша процедура оформлення документів;

º великий вибір приміщень.

Кількість приватних підприємців зростає з року в рік, відповідно зростає й попит на оренду комерційної нерухомості у Львові. 

Надійним способом знайти необхідний об’єкт є електронна система Прозорро.Продажі, одним із майданчиків якої є ТОВ «Українська універсальна біржа».

У Львові оренда комерційної нерухомості здійснюється на майданчику ТОВ УУБ

Основною перевагою оренди комерційної нерухомості є відсутність потреби в її покупці. Також, це дає можливість постійного вибору найвигіднішого приміщення.

Орендувати комерційну нерухомість допоможуть фахівці майданчика ТОВ «Українська універсальна біржа». Для перегляду найвигідніших лотів зареєструйтесь на платформі.

Також, для отримання найактуальнішої інформації щодо аукціонів пов’язаних з орендою комерційної нерухомості у Львові та інших містах України підключайте нашу електронну розсилку, Telegram-бот та Viber-бот. З усіх інших питань вас проконсультують наші менеджери за номером  (044)221-32-33.