Взяти комерційну нерухомість в оренду в м. Луцьку онлайн

Купити чи взяти в оренду комерційну нерухомість у Луцьку або будь-якому іншому місті можна швидко і за привабливою ціною. Аукціони відбуваються в електронній системі Прозорро.Продажі, зокрема на майданчику ТОВ «Українська універсальна біржа». Така процедура має безліч переваг для потенційних інвесторів. Найголовніша серед них – повна прозорість торгів державним і комунальним майном. Також виділяємо зручність, мобільність та швидкість онлайн-аукціонів.

Комерційна нерухомість у Луцьку в оренду здається на е-торгах

Серед комерційної нерухомості в Луцьку в оренду можна взяти найрізноманітніші об’єкти для будь-яких бізнес-цілей. Це можуть бути як окремі приміщення, так і цілі будівлі, які не призначені для постійного проживання. Орендар експлуатує їх заради отримання прибутку.

Попит на такі об’єкти залишається незмінним навіть у час пандемічної ситуації. Комерційна нерухомість в Україні, яку ви можете придбати чи взяти в оренду на майданчиках Прозорро.Продажі, поділяється на наступні категорії:

  • приміщення – частини будівель (зазвичай перші поверхи хмарочосів), де розміщуються магазини, кав’ярні чи інші об’єкти;
  • споруди, що розміщені окремо одна від одної. Їх використовують як бізнес- та торгові центри, готелі, коворкінги;
  • промислові будівлі, або цілі комплекси, які або самостійно приносять дохід, або створюють умови для його отримання.

Існує два ключові фактори, які визначають особливості оренди комерційної нерухомості в Луцьку та по всій Україні: вона має приносити постійний прибуток як власникам, так і орендарям; такі об’єкти можна не тільки здавати в тимчасове користування, а й продавати, використати як заставне майно в банку, передавати права власності іншим особам.

Нежитлові приміщення беруться в оренду через електронні аукціони системи Прозорро.Продажі, що дає вам стовідсоткову впевненість у чесності укладеної угоди. Жодних корупційних схем і незаконних «договорняків». Учасники торгів змагаються за бажаний лот за чітко визначеною анонімною процедурою. За ходом аукціону слідкують всі охочі в реальному часі, тому найменші порушення будуть одразу виявлені і оскаржені.

Оренда комерційної нерухомості в Луцьку на майданчику ТОВ УУБ

Онлайн-аукціони, які проходять через систему Прозорро.Продажі, зокрема на майданчику ТОВ «Українська універсальна біржа», допоможуть вам підібрати вигідне приміщення для оренди комерційної нерухомості в Луцьку чи іншому місті. Така інвестиція є першим кроком до відкриття свого бізнесу, і зробити його прозорим допоможуть публічні електронні торги.

Спеціалісти майданчика sale.uub.com.ua мають значний досвід у проведенні аукціонів через модуль Prozorro.Sale. Вони допоможуть вам у розробці переможної стратегії. Обходьте своїх конкурентів на торгах, зробивши найбільшу ставку, та здобувайте привабливий лот за вигідною ціною. 

Користуйтеся зручними ботами у Viber і Telegram, щоб налаштувати сповіщення про появу нових лотів. Читайте про новини ринку комерційної нерухомості на сторінці ТОВ УУБ у Facebook.