Комерційна нерухомість у Рівному і її оренда на майданчику ТОВ УУБ

В наш час для оренди комерційної нерухомості у м. Рівне та інших регіонах України найдоцільніше використовувати електронні аукціони Прозоро.Продажі. Тут ви знайдете безліч цікавих активів, що допоможуть відкрити власну справу або розширити вже існуючий бізнес. Торги відбуваються з чітким дотриманням законодавства, кожен етап є повністю прозорим та відкритим для громадського контролю. Спеціалісти майданчика ТОВ «Українська універсальна біржа» допоможуть вам обрати найприбутковіші лоти та залюбки дадуть кілька цінних порад щодо формування переможної стратегії.

Комерційна нерухомість у м. Рівне і її оренда на аукціонах Прозорро.Продажі

Для початку варто розібратися з самим поняттям «комерційна нерухомість». У більшості людей воно асоціюється з магазинами чи модними кафе. Однак насправді до нерухомих активів комерційного призначення відноситься суттєвий перелік будівель і споруд, серед яких зустрічаються як сучасні бізнес-центри, так і розташовані за містом виробничі комплекси. Головною особливістю комерційної нерухомості, яку взяти в оренду у Рівному ви можете на майданчику sale.uub.com.ua, є прибуток, що вона приносить власнику або орендареві.

Для зручності такі об’єкти ділять на кілька основних груп:

  • офісна – цю нерухомість орендують приватні та державні компанії, установи і організації для розміщення своїх працівників. В них організовують зустрічі з партнерами, клієнтами, проводять співбесіди, конференції, засідання;
  • торгова – приміщення, призначені для ведення оптової або роздрібної торгівельної діяльності (ТЦ, магазини);
  • складська – тут зберігають товари для продажу, сировину, напівфабрикати і готову продукцію різних виробництв;
  • промислова – необхідна для розміщення виробничих ліній і установок на заводах і невеликих підприємствах.

Завдяки Прозоро.Продажі державні і комунальні підприємства регулярно виставляють для продажу або оренди комерційну нерухомість різноманітного призначення в Рівному та інших містах України. Головними перевагами таких аукціонів є:

  • відсутність дискримінації;
  • доступність широкому колу учасників;
  • прозорість;
  • пильний громадський контроль на кожному етапі.

Взяти в оренду нерухоме комерційне майно у Рівному та інших областях на майданчику sale.uub.com.ua

Електронна система Prozorro.Sale складається з двох рівнів:

  1. центральна база даних;
  2. спеціальні майданчики, що мають відповідну акредитацію та проводять усю роботу з учасниками аукціонів.

Електронна платформа ТОВ «Українська універсальна біржа» впевнено займає лідируючі позиції – переможці торгів, що подавали пропозиції з нашого майданчика, сплатили до держбюджету більше 3 млрд. грн. Кваліфіковані консультанти дадуть відповідь на будь-які питання, пов’язані з орендою комерційної нерухомості у Рівному чи якомусь іншому регіоні України.

Налаштуйте індивідуальну E-mail-розсилку, підписуйтеся на офіційну сторінку ТОВ «УУБ» у Facebook і Instagram, наш канал на YouTube та зручний Telegram-бот – першими дізнавайтеся про оголошення торгів з продажу або оренди комерційної нерухомості в м. Рівне та по всій Україні.