Комерційна нерухомість у Вінниці орендується на електронних торгах

Традиційно нерухомість поділяють на житлову та нежитлову. Перша використовується для проживання людей, друга - для ведення бізнес-діяльності, що у свою чергу дозволяє її власнику отримувати стабільний дохід. Саме тому продаж та оренда комерційної нерухомості у Вінниці та інших містах України є популярними напрямками на торгах електронної системи Прозорро.Продажі.

Оренда комерційної нерухомості у Вінниці - як вигідно вибрати приміщення

Нежитлові нерухомі активи - це різноманітні споруди, приміщення, земельні ділянки та водойми, які використовуються підприємцями для отримання прибутку від їх діяльності. Вигідно купити або орендувати комерційну нерухомість у Вінниці або іншому місті України ви зможете після реєстрації на одному із акредитованих майданчиків системи Прозорро.Продажі, наприклад, ТОВ “Українська універсальна біржа”. Однією із переваг торгів на УУБ є те, що ви знайдете об’єкт, який відповідатиме всім вашим вимогам.

Загалом комерційна нерухомість у м. Вінниця поділяється на такі категорії:

  • промислові об’єкти - склади, ангари, цехи;
  • будівлі - використовуються для облаштування торгово-розважальних або бізнес-центрів, готельно-ресторанних комплексів і т. д.;
  • приміщення - частини споруд, в яких найчастіше відкривають магазини, кав’ярні, салони краси і т. п. Зазвичай вони розташовуються на перших поверхах.

Оренда нерухомості є чудовим варіантом для тих компаній, які не мають фінансів для купівлі приміщення. Крім того, процедура орендування має й інші переваги:

  • по-перше, можливість зміни локації відповідно до потреб вашого бізнесу;
  • по-друге, проста процедура оформлення документів.

Вибір комерційної нерухомості для оренди у Вінниці - досить непросте завдання. Тому обираючи приміщення потрібно звернути увагу на наступні критерії:

  • розташування. Для прикладу, кафе або магазин одягу більш доречно розмістити в центрі міста, а от склади або промислові об’єкти - у малонаселених районах;
  • транспорт. На успішність вашого бізнесу також впливає і наявність поруч зупинки громадського транспорту, паркомісць і т. д.;
  • ціна.

Вартість нежитлових об’єктів є різною. Сьогодні орендувати комерційну нерухомість у Вінниці за найвигіднішими умовами ви можете на аукціонах електронної системи Прозорро.Продажі. Prozorro.Sale гарантує повну відкритість процесу проведення торгів та не допускає використання будь-яких махінацій.

Комерційну нерухомість у Вінниці можна орендувати на майданчику ТОВ “Українська універсальна біржа”

Основна перевага оренди комерційної нерухомості у Вінниці полягає у відсутності потреби в її покупці. Це означає, що ви отримуєте у своє користування приміщення за досить невеликі кошти, а також можете в будь-який момент вибрати собі інший об’єкт для ведення підприємницької діяльності.

Сьогодні ви можете вигідно орендувати комерційну нерухомість на аукціонах майданчика ТОВ “Українська універсальна біржа”. Якщо у вас виникли труднощі, пов’язані з участю в торгах, зателефонуйте нашим фахівцям за номером (044) 221-32-33. Підключайте наші боти у Viber і Telegram, щоб оперативно отримувати інформацію щодо останніх аукціонів з оренди нежитлового майна. Пам’ятайте, що вже сьогодні у вас є можливість стати учасником справедливого ринку нерухомості!