У центрі Києва орендувати комерційну нерухомість на торгах УУБ

Війна внесла свої корективи в усі сфери життя українців. Процес оренди комерційної нерухомості не став виключенням, адже перед орендодавцями та орендарями виникли нові виклики.

Чи можливо в умовах воєнного часу взяти нежитловий об’єкт у тимчасове користування за вигідними умовами? Відповідь - так, якщо використовувати електронну торгову систему Prozorro.Sale. На офіційному електронному майданчику Української універсальної біржі ви знайдете безліч аукціонів з оренди комерційної нерухомості в центрі Києва чи інших районах столиці за спрощеними умовами.

Орендувати комерційну нерухомість у центрі Києва на прозорих аукціонах Української універсальної біржі

Тимчасове користування нежитловими приміщеннями не втрачає своєї актуальності навіть в умовах воєнного часу. Річ у тому, що комерційна нерухомість є одним із головних атрибутів будь-якого бізнесу, оскільки вона необхідна для розміщення обладнання чи персоналу, зустрічі клієнтів тощо.

Станом на жовтень 2022 року більшість компаній, що працювали в Києві - вже відновили свою діяльність. Однак частина підприємств й досі знаходиться в пошуку оптимальної нерухомості. Саме тому й попит на відповідному ринку навіть в умовах війни знаходиться на досить високому рівні.

Сьогодні для підприємців доступні два варіанти володіння нежитловим приміщенням - постійне та тимчасове. В умовах війни представники бізнесу віддають перевагу останньому, оскільки оренда комерційної нерухомості, зокрема у центрі Києва, дозволяє:

  • економити кошти, адже витрати полягають у щомісячній орендній платі;
  • знайти значно більшу кількість пропозицій на ринку, у порівнянні з пропозиціями про купівлю;
  • витрачати менше часу на оформлення документів;
  • у разі потреби змінити об’єкт на більш вигідний.

Під час воєнного стану аукціони в електронній системі Prozorro.Sale є найкращим варіантом для оренди комерційної нерухомості в України. На це є кілька причин:

  1. Прозорість. Електронна торгова система в якій відбуваються торги є повністю автоматизованою, завдяки чому ніякі сторонні фактори не впливають на результат аукціонів.
  2. Величезний вибір доступних лотів.
  3. Можливість дистанційної участі в аукціонах та їх мобільність.
  4. Безпечність укладеної за результатами торгів угоди.

Оренда комерційної нерухомості у центрі Києва на електронних аукціонах

Сьогодні оренда комерційної нерухомості у центрі Києва через майданчики системи Prozorro.Sale, як-от ТОВ “Українська універсальна біржа”, є найоптимальнішим варіантом для підприємців. Орендуючи нежитлові приміщення на е-аукціонах, представники приватного бізнесу позбавляють себе будь-яких ризиків.

Акредитувавшись на майданчику Української універсальної біржі, ви отримаєте доступ до торгів з оренди комерційної нерухомості. У разі виникнення труднощі можете скористатися допомогою персонального менеджера, зателефонувавши за номером: (044) 221-32-33.

Підписуйтеся на Email-розсилку УУБ, налаштовуйте наші боти в Telegram та Viber, а також долучайтеся до сторінки у Facebook, щоб мати ще більше інформації з ринку нерухомості.