Здача комерційної нерухомості в оренду в Чернівцях відбувається онлайн

Популярним напрямком системи Прозорро.Продажі є оренда комерційної нерухомості в Чернівцях та інших містах України. Такі торги поряд з реалізацією інших об’єктів державної і комунальної власності проходять на акредитованих майданчиках. 

Одним із таких є ТОВ «Українська універсальна біржа», реєстрація на якому надає вам доступ до всіх аукціонів з комерційними приміщеннями різного типу. Робота через сучасний онлайн-модуль Prozorro.Sale забезпечує учасникам торгів чесні умови, актуальні ринкові ціни та справедливі угоди.

Взяти в оренду комерційну нерухомість у Чернівцях на вигідних умовах

Лоти із орендою комерційної нерухомості в Чернівцях та інших містах є перспективним напрямком Прозорро.Продажі. Приміщення для різного цільового призначення беруть у тимчасове користування як бізнесмени-початківці, так і бувалі підприємці. А прозорі аукціони на електронних майданчиках на зразок ТОВ УУБ забезпечують їм чесну співпрацю з орендодавцями.

До категорії нежитлової нерухомості зараховують склади, промислові будівлі, офіси, торгові приміщення, ангари тощо. Використання цих об’єктів для підприємницької діяльності передбачає прибуток і для їхніх власників, і для орендарів. Окрім цього, аукціони в системі Прозорро.Продажі забезпечують дохід і до Держбюджету, зокрема для розвитку територіальних громад. 

Клієнти офіційних акредитованих майданчиків регулярно користуються новими можливостями з оренди комерційної нерухомості в Чернівцях. Важливо знати, що ця категорія приміщень не передбачає постійне проживання людей. Її купують або беруть у тимчасове користування для облаштування офісів, промислових приміщень, закладів харчування та сфери послуг тощо. У сучасних реаліях такий вид нерухомості користується величезною популярністю. Постійно збільшується і кількість пропозицій на ринку. Цим пояснюється поява великої кількості бізнес-центрів у містах України.

Комерційна нерухомість в Чернівцях в оренду здається на майданчику ТОВ УУБ

Торги з оренди комерційної нерухомості в Чернівцях, Хмельницькому, Тернополі та інших українських містах відбуваються через електронну систему Прозорро.Продажі. Її складовою є спеціальні майданчики. Вони забезпечують учасникам технічну і юридичну підтримку під час онлайн-аукціонів. 

Одним із таких майданчиків є ТОВ «Українська універсальна біржа». На ньому учасники чесно конкурують між собою за представлені лоти. А вся процедура торгів проходить швидко, зручно і прозоро. Публічність процесу дозволяє відслідковувати порушення та не допускати їх в подальшому.

Звернутися за консультацією професіоналів ТОВ УУБ ви можете за телефоном (044) 221-32-33. Вони нададуть відповідь на будь-яке питання та супроводжуватимуть вас під час участі в торгах. А отримувати сповіщення про появу нових лотів у категорії «комерційна нерухомість» ви можете через Telegram- і Viber-бот, або налаштувавши Email-розсилку від sale.uub.com.ua. Новини нашого майданчика читайте на сторінці ТОВ УУБ у Facebook