Комерційну нерухомість у Харкові орендувати можна на Прозорро.Продажі

Електронна система Прозорро.Продажі створила справжню революцію у сфері торгів. Саме завдяки модулю Prozorro.Sale ви можете з легкістю орендувати комерційну нерухомість у Харкові чи будь-якому іншому місті України. При цьому вам навіть не потрібно виходити з власного будинку чи офісу, адже вибрати лот, подати документи та зробити ставку можна онлайн. Для цього достатньо мати стабільний інтернет, ноутбук чи комп’ютер, а також бути клієнтом одного з майданчиків Прозорро.Продажі, наприклад ТОВ “Українська універсальна біржа”.

Оренда комерційної нерухомості в Харкові - як правильно вибрати приміщення

Зазвичай в уявлені більшості людей комерційна нерухомість - це лише магазини чи кафе. Однак ця категорія є набагато “ширшою”. Простими словами, до комерційної нерухомості належать усі будівлі та їх частини, а також земельні деякі ділянки, що використовуються у підприємницьких цілях та приносять власнику чи інвестору прибуток.

Саме постійний дохід від експлуатації нежитлових приміщень і визначає неабияку популярність цих торгів. Загалом на аукціонах з оренди комерційної нерухомості в Харкові та інших містах України можна зустріти різні об’єкти, які умовно поділяють на наступні групи:

  • комплекси - це найбільші споруди, які використовуються для облаштування промислових виробництв та різної складсько-ангарної інфраструктури;
  • будівлі - великі об’єкти, що експлуатуються для розташування в них ТРЦ та БЦ тощо;
  • приміщення - це окремі частини різних споруд, які використовуються з метою облаштування невеликих за розмірами бізнесів - кафе, салони краси, магазини й т. д.

Одним з основних етапів перед купівлею чи орендою об’єкта є його вибір. Так, дуже важливо звертати увагу на цільове призначення приміщення: торгове, офісне, промислове, готельне тощо. Також на ефективність вашого майбутнього бізнесу буде впливати низка інших факторів:

  • розташування - район та мікрорайон міста;
  • поверх;
  • транспортна доступність;
  • розвиток комунікацій;
  • загальний стан об’єкта.

Наприклад, якщо ви хочете відкрити кафе, то вам потрібно подбати про наявність у приміщенні великого залу, а також просторого складу та кухні. Також такий об’єкт має знаходитися в людному місці, а поруч досить доцільним буде розташування паркомісць чи зупинки громадського транспорту.

Яким би не був ваш майбутній бізнес пам’ятайте, що оренда комерційної нерухомості в Харкові, як і в інших містах України, є чудовою інвестицією. Ще краще, якщо ви зможете взяти нежитлове приміщення в тимчасове користування за обгрунтованою ціною, у чому вам допоможуть аукціони електронної системи Прозорро.Продажі. Просто зареєструйтеся на майданчику sale.uub.com.ua, щоб отримати доступ до найбільшої бази даних про торги в Україні.

Орендувати комерційну нерухомість у Харкові можна на майданчику ТОВ УУБ

Основна особливість та водночас перевага системи Прозорро.Продажі - надзвичайна простота та відкритість. Завдяки Prozorro.Sale стало можливим проведення торгів без залучення сторонніх осіб, які впливали на результати аукціонів. Відтепер переможцем стає той, хто запропонує найвищу ціну.

Рівні права кожного учасника забезпечують спеціальні акредитовані майданчики на зразок ТОВ “Українська універсальна біржа”. Для участі у торгах вам потрібно стати клієнтом цієї платформи, зареєструвавшись на sale.uub.com.ua. У разі виникнення проблем - зателефонуйте за номером (044) 221-32-33.

Багато наших клієнтів і досі не знають, що отримувати сповіщення про появу нових торгів з оренди комерційної нерухомості в Харкові можна прямо на свій смартфон. Для цього потрібно налаштувати спеціальні боти в Telegram та Viber. Також підписуйтеся на нашу офіційну сторінку у Facebook.